Τελευταία ενημέρωση 21:42, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Xαρακίρι για τον Ατρόμητο στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε μια πρόκριση μέσα από τα χέρια, με τον Νεχάιτσουκ να «παγώνει» το Περιστέρι και να δίνει στη Ντιναμό Μπρεστ μια ανέλπιστη πρόκριση (1-1).

Άδικη εξέλιξη για τους Περιστεριώτες που είδαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, Εϊτάν Σμεούλοβιτς να τους ακυρώνει κανονικό γκολ του Κουλούρη.

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε πιο σοβαρός στα πρώτα λεπτά σε σχέση με το ματς της Λευκορωσίας και από την αρχή έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να την πατήσει. Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά από την αρχή και στο 9΄ έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε από τα πλάγια ένα φάουλ, αλλά ο Ρισβάνης σχεδόν εξ επαφής δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι.

Στο 22΄ ο Ατρόμητος απείλησε εκ νέου με τον Κιβρακίδη να κάνει την κούρσα από τα δεξιά, να βγάζει τη σέντρα αλλά ο επερχόμενος Κουλούρης έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον Γκούτορ. Στο 26΄ και στο 28΄ η Μπρεστ λίγο έλειψε να «παγώσει» το Περιστέρι με δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Αρχικά ο Σαβίτσκι βγήκε μόνος απέναντι από τον Μίρκοβιτς αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε από την άμυνα του Ατρομήτου και στη συνέχεια σε μια ακόμα βαθιά μπαλιά, ο Κομπλένκο έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μίρκοβιτς.

Ο Ατρόμητος απάντησε με δύο ακόμα καλές ευκαιρίες. Στο 32΄ ο Ρισβάνης απέναντι στον Γκούτορ, καθυστέρησε να κανει το κοντρόλ και έπιασε ένα αδύναμο το σουτ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπρεστ. Στο 38΄ ο Σάκιτς σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Κωτσόπουλος αυτή τη φορά δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα με το κεφάλι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με την κεφαλιά του Κομπλένκο να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μίρκοβιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ, στην τελευταία ευκαιρία πριν οι δύο ομάδες αναχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

                                             Σοκ στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο

Οι παίκτες του Ατρομήτου μπήκαν με το ίδιο πάθος στο δεύτερο ημίχρονο όπως στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να απειλήσουν με ένα σουτ του Ρισβάνη στο 49΄ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκούτορ.

Οι Περιστεριώτες όσο περνούσε η ώρα και δεν έφταναν στο πολυπόθητο γκολ φορτώνονταν με άγχος, ενώ στο 60΄ ο Κάναντι φρέσκαρε την μεσοεπιθετική του γραμμή, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Βασιλακάκη και Ενσικουλού.

Στο 68΄ ο Βασιλακάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ενσικουλού με ατομική ενέργεια από τα αριστερά πάσαρε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Έλληνας μέσος δεν έπιασε με το αριστερό καλά το πλασέ.

Στο 73΄ ο Σμεούλοβιτς ήταν ο μόνος που είδε επιθετικό φάουλ στο πεντακάθαρο γκολ του Κουλούρη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες. Ο Ισραηλινός ρέφερι στέρησε από τον Ατρόμητο το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ατρόμητος ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και συγκεκριμένα ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος όπως και στο πρώτο ματς που ξεκίνησε την αντεπίθεση της ομάδας του έτσι και τώρα έδωσε τη λύση. Ο επιθετικός των Περιστεριωτών με έναν κεραυνό στο 80΄ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Γκούτορ για να κάνει το 1-0.

Το χειρότερο σενάριο ωστόσο, ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, σε μια φάση που όλη η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ντιναμό Μπρεστ έκλεψε την πρόκριση από τον Ατρόμητο με το γκολ του Νέιχατσικ. Η άμυνα κοιμήθηκε, ο Μίρκοβιτς έκανε κακή εκτίμηση της σέντρας, ο Γιαννούλης έχασε τον Νεχάιτσικ που είχε μπει μερικά λεπτά πριν στο παιχνίδι και ο παίκτης της Μπρεστ σημείωσε με κεφαλιά το χρυσό γκολ που έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση με το 1-1 του Περιστερίου και το 4-3 στο Μπρεστ. 

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης-Μάντσον, Σάκιτς (75΄ Μανούσος), Ούμπιδες, Μούγιακιτς (60΄ Βασιλακάκης)-Κωτσόπουλος (60΄ Ενσικουλού), Κουλούρης

Ντιναμό Μπρεστ (Σεγκέι Κόβλτσουκ): Γκούτορ-Βίτος, Φιλίποβιτς (82΄ Μπαμπάβο), Βερέτιλο- Νόγιοκ, Κάργας, Οσουτσούκου, Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι-Κομπλένκο (67΄ Νεχάιτσικ), Φαμέγιε (46΄ Νιβάλντο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάναντι:«Να σηκωθούμε στα πόδια μας»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας