Τελευταία ενημέρωση 00:20, 19 Απρ 2024

Κόβαλτσουκ: «Ήρθαμε για να νικήσουμε»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με πολύ αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ ενόψει της ρεβάνς με τον Ατρόμητο για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο τεχνικός της Ντιναμό Μπρεστ τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει με οδηγό τα 75 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στη Λευκορωσία και ξεκαθάρισε ότι στόχος της θα είναι η νίκη.
Εξάλλου, τόνισε ότι δεν τον προβληματίζει η ζέστη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι παίκτες του δεν θα υποπέσουν σε αντίστοιχα λάθη με αυτά του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόβαλτσουκ

Για το πώς θα προσεγγίσει η Ντιναμό τη ρεβάνς: «Θέλουμε να δούμε το παιχνίδι που κάναμε μέχρι το 75’. Νικήσαμε μεν, αλλά το σκορ δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θα ήμασταν πιο χαρούμενοι με το 4-0. Εδώ ήρθαμε για να κερδίσουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάμε στον επόμενο γύρο.

Ο Ατρόμητος στα τελευταία 10 λεπτά έπαιξε επιθετικά και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες του πέτυχε τα τρία γκολ. Αναλύσαμε το δικό μας παιχνίδι και αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο, όπως και οι οπαδοί μας που θέλουν την πρόκριση».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Είναι δύσκολο να παίζεις με τέτοιον καιρό, αλλά στο Μπρεστ είχαμε ανάλογες συνθήκες, οπότε θα συνηθίσουμε εύκολα».

Για το πράγματα που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του: «Το πρώτο γκολ του Ατρόμητου ήρθε από δικό μας λάθος. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στα τελευταία 15 λεπτά δεν ήμασταν όπως έπρεπε και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Αύριο θα παίξουμε με την υπευθυνότητα που παίξαμε στα πρώτα 70 λεπτά».

Από την πλευρά των παικτών της Ντιναμό μίλησε ο Όλεγκ Βερετίλο, ο οποίος στάθηκε επίσης στην ανάγκη να αποφευχθούν τα λάθη του πρώτου ματς, λέγοντας:
«Είχαμε ένα πολύ συναρπαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Για 70 λεπτά παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Κάναμε μερικά λάθη και έτσι κατάφεραν να σκοράρουν τα δικά τους γκολ. Αύριο δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέτοιο σοκ δεν ξανάγινε! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας