Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Η πρόκριση θα έρθει από τα κάγκελα»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την πρόκριση επί της Μπρεστ από τα κάγκελα και την συμπαράσταση σε ένα πυρόπληκτο φίλαθλο της ομάδας θέλουν να συνδυάσουν αύριο οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τα εξής: ««Το συναίσθημα, το πάθος και ο ρομαντισμός ειναι 3 συστατικα που δεν πρεπει να (ξε)χάσουμε ποτέ. ΕΜΕΙΣ απο την κερκίδα και ΕΣΕΙΣ απο το χορτάρι. Θέλουμε οι νεότερες γενιές να μην σταματήσουν να ζούν με αυτό το όνειρο και οι παλαιότερες να το " ονειρεύονται " σαν το πρώτο ευρωπαικό αγώνα.

Λίγες ώρες απομένουν ακόμα για την επιστροφή στα τσιμέντα και τα λαρύγγια μας θα πρέπει να μείνουν εκεί..για την πρόκριση. Τα λόγια είναι περιττά..τα υπόλοιπα..?? απο κοντά..

Ο σύνδεσμος στο γήπεδο θα είναι ανοιχτός απο νωρίς για το καθιερωμένο ζέσταμα. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει 1 ώρα πριν τον αγώνα για την απαραίτητη προετοιμασία, γι αυτό δεν αργούμε..

Όπως έχει ανακοινωθεί εδω και μέρες στο ημίχρονο του αγώνα θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις θύρες κουτιά οικονομικής ενίσχυσης, για τον πυρόπληκτο φίλαθλο της ομάδας μας, για ενα δικό μας άνθρωπο, όπως και στο παρελθόν, στα οποία ο καθένας θα μπορεί να ενισχύσει όσο θέλει και μπορεί. Άλλωστε ο καθένας θα μπορούσε να βρίσκεται στην θέση του..

Υγ. Σήμερα ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και στην διάθεση του έχει εισιτήρια του αγώνα στην τιμή των 10 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ

ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».