Τελευταία ενημέρωση 12:20, 16 Απρ 2024

Σπανός:«Θα πάρουμε ένα παίκτη πιο δημιουργικό»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός μίλησε στο gazzetta.gr και περιέγραψε τα όσα έζησε βλέποντας το παιχνίδι  με τη Ντιναμό από την Ελλάδα, ενώ είναι ξεκάθαρος πως στον επόμενο προκριματικό γύρο ο Ατρόμητος θα έχει ακόμα έναν νέο ποδοσφαιριστή!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να γυρίσει από την... κόλαση στο Μπρεστ, πως ήταν να βλέπετε αυτό το 4-0 να γίνεται 4-3;
«Κανείς μας δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό που ζήσαμε κι είδαμε την Παρασκευή ήταν πραγματικά σοκαριστικό, έβλεπες μια ομάδα μέσα στο γήπεδο χωρίς μυαλό, εκεί ήταν το πρόβλημα κι όχι τόσο αγωνιστικό. Υπήρχε θέμα νοοτροπίας. Ενθαρρυντικό είναι φυσικά το γεγονός πως δεν τα παράτησαν κι έβγαλαν αντίδραση.

Τόσα πολλά τακτικά λάθη δεν είχαμε κάνει μέσα στη χρονιά. Δεν μπήκαμε καθόλου κατάλληλα προετοιμασμένοι στο μυαλό για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η τρομερή δουλειά που έγινε πέρσι, δεν μπορεί να χαθεί τόσο εύκολα. Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια.

Φυσικά, αυτή την περίοδο καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να είναι στην ίδια ετοιμότητα όπως η Ντινάμο. Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ελληνικές ομάδες να αντιμετωπίζουν μια πιο έτοιμη ομάδα τέτοια εποχή. Κρατάμε όμως ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα παράτησαν, το γκολ του Μανούσου ξύπνησε την ομάδα, το ίδιο και η αλλαγή του Μούγιακιτς, με αποτέλεσμα τελικά να έρθει μια διαχειρίσιμη ήττα.

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι ο επαναληπτικός. Όλοι είδαμε πως είναι να αγωνίζεσαι σε μια καυτή έδρα. Έτσι και περισσότερο πρέπει να είναι στο Περιστέρι για να περάσουμε».

Πως ήταν να το ζείτε από την Αθήνα αυτό το παιχνίδι; Τι σκεφτόσασταν βλέποντας το σκορ να φτάνει στο 4-0;
«Ήταν σίγουρα κάτι που δεν περίμενα να δω. Θυμήθηκα τα περσινά φιλικά και την εικόνα που είχαμε στις βαριές ήττες. Τότε όμως υπήρχαν και 15 νέα παιδιά. Τώρα ο μόνος νέος ήταν ο Κουλούρης, δεν υπήρχε θέμα ομοιογένειας. Έβλεπες όμως πως από το 60' και μετά η Ντινάμο έμενε από δυνάμεις. Τα είχαν δώσει όλα οι ποδοσφαιριστές της και αν υπήρχαν 2-3 λεπτά ακόμα, θα είχε έρθει και η ισοφάριση. Όμως πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να καταλάβουν πως τόσο κρίσιμα παιχνίδια δεν αρχίζουν στο 70'. Πλέον θεωρώ πως θα περάσουμε. Περιμένω στο Περιστέρι να δω τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Πιστεύατε στο 4-0 και με 20 λεπτά να απομένουν πως μπορούσε να γίνει αυτό το 4-3;
«Όταν δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε τα βασικά, πως να το περιμένω; Όχι δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Μετά το γκολ του Μανούσου όμως το πίστεψα βλέποντας και τους Λευκορώσους να μένουν από δυνάμεις. Αλλά πρέπει να αναφέρουμε και πως ούτε η Ντινάμο πέτυχε τα γκολ από δικές της ενέργειες, όλα τα τέρματα είναι από δικά μας λάθη».

Με την ελπίδα πως την Πέμπτη όλα θα πάνε καλά και ο Ατρόμητος θα προκριθεί στην επόμενη φάση, να περιμένουμε και το... κερασάκι στην τούρτα στα μεταγραφικά ή αυτό θα γίνει ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού;
«Κοιτάμε πάντα το καλύτερο για την ομάδα. Αν βρούμε τον παίκτη που θέλουμε τότε ναι θα προχωρήσουμε. Θεωρώ πως από την ομάδα αυτή τη στιγμή λείπει ένα δεκάρι με πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά. Ένας μεσοεπιθετικός που να διαθέτει κάθετη πάσα, να έχει την δυνατότητα να κρατάει μπάλα, γενικά έναν παίκτη πιο δημιουργικό από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Έναν ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή θεωρώ πως λείπει από την ομάδα και θα μπορεί να περνά με ωραίο γλυκό τρόπο την μπάλα στην επίθεση. Έχω δώσει εντολή στον κ. Αγγελόπουλο να βρει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην προκριθούμε, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Η σκέψη μου είναι μόνο στα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν και θα υπάρχει ακόμα ένα νέο πρόσωπο, εφόσον βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που αναζητούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ρεβάνς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας