Τελευταία ενημέρωση 00:58, 25 Απρ 2024

Αγγελόπουλος:«Η πρόκριση θα φέρει και μεταγραφή»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τους λόγους της ήττας από την Ντιναμό Μπρεστ ανέλυσε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, o οποίος μίλησε στον Sport fm και τον Παύλο Κουστέρη.

Από ‘κει και πέρα, τόνισε πως η ομάδα του δεν ακολούθησε το πλάνο που είχε σχεδιάσει ο κόουτς Κάναντι, ενώ επισήμανε πως θα γίνει μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά είπε τα εξής:

- Για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό Μπρεστ: «Η κατάληξη του παιχνιδιού μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε. Βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι πνευματικά. Παρ’ όλα αυτά, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και αντιδράσαμε. Μειώσαμε σε 4-1 με τη βοήθεια της τύχης και στη συνέχεια περιορίσαμε κατά πολύ το σκορ της ήττας. Αν βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς, έχουμε πολλές ελπίδες για το ματς της Πέμπτης».

- Για το αν περίμενε την εικόνα του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης της Πέμπτης: «Είχαμε κακή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πιστεύαμε ότι θα παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Σε αυτό το κομμάτι αγωνίστηκαν παίκτες που τους είχαμε και πέρσι. Εμείς βρισκόμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας. Δεν θα είχαμε τόσους πολλούς αυτοματισμούς, δεν θα είχαμε φρεσκάδα. Μεσοαμυντικά δεν περιμέναμε αυτή την εικόνα. Η Ντιναμό Μπρεστ είχε ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια της. Κάναμε σκάουτινγκ, την είδαμε σε πολλά παιχνίδια και γνωρίζαμε τι να περιμένουμε, παρότι άλλαξαν πολλά. Άλλαξαν προπονητή, έφυγαν κάποιοι παίκτες. Στην ανάλυση που έκανε ο προπονητής μας είπε κάποια πράγματα που έπρεπε να αποφύγουμε. Από το πρώτο λεπτό όμως δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως δεχθήκαμε δύο γκολ νωρίς. Τα παιδιά δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη».

- Για τα λάθη του Ατρομήτου στο πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Μπρεστ: «Είναι δύσκολη αυτή η φάση προετοιμασίας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου βγει η κούραση. Σε πόσους ποδοσφαιριστές θα βγει ταυτόχρονα. Όπως είπα και πριν, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι. Βέβαια, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε πει εξαρχής. Είχε πει ο προπονητής μας να μεταφέρουμε την μπάλα γρήγορα στους επιθετικούς μας επειδή θα υπήρχε πίεση στους μέσους μας. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με κάθετες πάσες, υπήρχε συνωστισμός στη μεσαία γραμμή, μας έκλεψαν πολλές μπάλες και κάπως έτσι ήρθαν τα δύο πρώτα γκολ».

- Για την αντίδραση του Ατρομήτου: «Έχουμε περάσει αυτή τη νοοτροπία στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πάρα πολλούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Την ίδια λογική έχει και το τεχνικό επιτελείο μας. Δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ήττα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τα γκολ που πετύχαμε, έτρεξαν οι ποδοσφαιριστές μας να πάρουν την μπάλα από τα δίχτυα. Ακόμα και μετά το 4-3, δεν συμβιβαστήκαμε. Έχουμε πολλά όνειρα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την αντίδραση που έδειξαν. Δεν θα είναι εύκολο το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που δημιουργεί φάσεις και σκοράρει εύκολα. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και με τακτική και υπομονή να φτάσουμε στη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση».

- Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής κίνησης: «Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει η σκέψη για ενίσχυση. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αν προκριθούμε, θα κάνουμε μία ακόμα μεταγραφή για να βοηθήσουμε την ομάδα. Τα φιλικά που δώσαμε και το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό Μπρεστ μας έδωσαν τη δυνατότητα να δούμε που χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επέστρεψε η αποστολή1 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας