Τελευταία ενημέρωση 08:09, 23 Απρ 2024

Κάργας:«Δεν περιμέναμε να ήμασταν 4-0»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Γιάννης Κάργας της Ντιναμό Μπρεστ μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να προηγηθεί με 4-0 η ομάδα του, η οποία τελικά έδωσε την ευκαιρία στους Περιστεριώτες να μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός της Ντιναμό Μπρεστ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, νομίζω ήμασταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος φαινόταν να μην έχει βρει τα πατήματά του καθώς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του. Γνωρίζουμε πως είναι μια ισχυρή ομάδα, δεν περιμέναμε κι εμείς να νικάμε 4-0. Τα δώσαμε όλα, από κάποια δικά μας λάθη ήρθαν τα γκολ του Ατρόμητου. Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά για την πρόκριση. Όπως έχω ξαναμπεί είναι στο 50-50, όλα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι συνέβη στη Μπρεστ μετά το 4-1: «Φάνηκε η απειρία του τερματοφύλακά μας. Ενώ είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, δεν αντέδρασε σωστά. Εμείς μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, ήμασταν χαρούμενοι, αλλά μετά το 4-1 πέσαμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Δώσαμε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να παλέψει στο δεύτερο ματς για την πρόκριση, όπως θα κάνουμε κι εμείς. Νομίζω πως αν το σκορ είχε μείνει στο 4-0 θα ήταν πολύ δύσκολα τα πάντα για τον Ατρόμητο».

Για το αν θεωρούσαν στο 4-0 πως το παιχνίδι δεν μπορούσε να γυρίσει: «Δεν θεωρούσαμε κάτι δεδομένο, απλά η εικόνα μας πριν το πρώτο γκολ του Ατρόμητου ήταν καλύτερη. Μετά πήρε τα ηνία ο Ατρόμητος από το πουθενά κι έφτασε σε αυτό το 4-3».

Για την ρεβάνς: «Θα πω το ίδιο με πριν. Όλα είναι ανοιχτά, όποιος παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αθήνα θα περάσει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κουλούρης:«Ο κόσμος να μας περιμένει στο γήπεδο»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας