Τελευταία ενημέρωση 04:57, 26 Απρ 2024

Fentagin:«Μόνη λύση η έμπρακτη συμπαράσταση»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δράση συμπαράστασης στους πυροπαθείς της Αττικής αναλαμβάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι για μια ακόμη φορά δείχνουν την κοινωνική ευαισθησία τους. Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Τέτοιες ώρες δεν μένουνε στα λόγια και στις προσευχές, τέτοιες ώρες δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Δράσεις, οχι λόγια. Η μόνη λύση είναι η έμπρακτη συμπαράσταση με οποιοδήποτε τροπο..

Αύριο Πέμπτη μετά τις 19:00 μαζευόμαστε στον σύνδεσμο της κρέσνας για να δουμε την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ στον πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό της αγώνα. Η παρουσία μας κρίνεται επιβεβλημένη για έναν λόγο παραπάνω, καθώς θα γίνει συλλογή απο τροφές για αδέσποτα, ρούχα, ξηρά τροφή, κονσέρβες για σκύλους και γάτες, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και οτι άλλο μπορεί ο καθένας να προσφέρει για τους πληγέντες απο τις πυρκαγιές. Περισσότερη βάση δίνουνε στα φάρμακα που αυτή την στιγμή είναι αυτα που χρειάζονται.

Επίσης την Παρασκευή μετά τις 20:30, ο σύνδεσμος στην Π. Τσαλδάρη θα είναι ανοιχτός για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, οργανωμένο και μη, να στηρίξει τις κινήσεις και να συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο. Το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν, ας το πραγματοποιήσουμε ξανα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ, ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ..!!

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας