Τελευταία ενημέρωση 08:23, 22 Φεβ 2019

Κουστένης:«Ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια»!

Κατηγορία Φίλιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ομάδα που θα  «σφύζει» από φιλοδοξία και διάθεση για σκληρή δουλειά είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ο νέος τεχνικός του Φίλιππου Τζίμης Κουστένης εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού μπάσκετ.

Ο έμπειρος περιστεριώτης τεχνικός τόνισε στο peristerisports ότι η ομάδα: «ως νεοφώτιστη στην Α ΕΣΚΑ θα στηριχθεί σε ένα κορμό νεαρών παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες  όπως οι Ζεμπερης, Κατσαρός, Φιλοπουλος, ο έμπειρος Τσιμπερης καθώς και νέα παιδιά με διάθεση και όρεξη να προσφέρουν στην ομάδα και να βοηθήσουν στα μέγιστα για την σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Και ο Κουστέρης κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που υπάρχει, τον ενθουσιασμό και την στήριξη της διοίκησης του κ. Κοτελιδα θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα να την αγκαλιάσει και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι οι παίκτες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να αποζημιώσουν τους φίλους του Φιλίππου Περιστερίου και να τους κάνουν υπερήφανους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με το μυαλό στην πρεμιέρα! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας