Τελευταία ενημέρωση 14:40, 18 Ιουν 2019

Ελληνόπουλα του Μονάχου θα «τσεκάρει» ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τους καρπούς της πολύ καλής δουλειάς που κάνει τα τελευταία χρόνια στο τομέα των Υποδομών δρέπει η ελληνική ομάδα των ομογενών μας στο Μόναχο, η Ελλάς Μονάχου και δεν θα αργήσει η στιγμή που η συνεργασία της με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου θα φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά η Κ17 της Ελλάς Μονάχου κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κατηγορία Kreisklasse.  Πρωτεργάτες της πορείας ήταν οι ταλαντούχοι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πρόδρομος Τσουρμπουτσώνης, Αλέξανδρος Γραμμόζη, Μοχάμετ Βρέτο και Αλέξανδρος Σιούτας.

Μάλιστα στην προ ημερών συνάντηση που είχε στο Περιστέρι ο πρόεδρος της Ελλάς Γιώργος Κίτσιος με τον υπεύθυνο του δικτύου σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου, του έδωσε στοιχεία για τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Το επόμενο βήμα είναι να τους δει και από κοντά πλέον ο Αποστόλου στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο στο Μόναχο για να διαμορφώσει καλύτερη άποψη για την αξία του ενώ τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα έρθει στην Ελλάδας η Ελλάς για φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα του Ατρόμητου.

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Επιτυχία εκ των έσω με Πολίτη!

Επιτυχία εκ των έσω με Πολίτη!

18 Ιουν 2019 Άγιος Ιερόθεος

Ο «χεράς» Steven Gray μένει Περιστέρι!

Ο «χεράς» Steven Gray μένει Περιστέ…

17 Ιουν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Τα ΓΣΠάκια ομόρφυναν την Χωράφα!

Τα ΓΣΠάκια ομόρφυναν την Χωράφα!

17 Ιουν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Συνεχίζει και ο Χαλικιάς

Συνεχίζει και ο Χαλικιάς

17 Ιουν 2019 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας