Τελευταία ενημέρωση 23:01, 18 Απρ 2024

Ελληνόπουλα του Μονάχου θα «τσεκάρει» ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τους καρπούς της πολύ καλής δουλειάς που κάνει τα τελευταία χρόνια στο τομέα των Υποδομών δρέπει η ελληνική ομάδα των ομογενών μας στο Μόναχο, η Ελλάς Μονάχου και δεν θα αργήσει η στιγμή που η συνεργασία της με το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου θα φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά η Κ17 της Ελλάς Μονάχου κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κατηγορία Kreisklasse.  Πρωτεργάτες της πορείας ήταν οι ταλαντούχοι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πρόδρομος Τσουρμπουτσώνης, Αλέξανδρος Γραμμόζη, Μοχάμετ Βρέτο και Αλέξανδρος Σιούτας.

Μάλιστα στην προ ημερών συνάντηση που είχε στο Περιστέρι ο πρόεδρος της Ελλάς Γιώργος Κίτσιος με τον υπεύθυνο του δικτύου σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου, του έδωσε στοιχεία για τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Το επόμενο βήμα είναι να τους δει και από κοντά πλέον ο Αποστόλου στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο στο Μόναχο για να διαμορφώσει καλύτερη άποψη για την αξία του ενώ τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα έρθει στην Ελλάδας η Ελλάς για φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα του Ατρόμητου.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας