Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κρέμασε» τα μποτάκια του ο Παπαμακάριος!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την απόφασή του να κρεμάσει τα αθλητικά του μποτάκια έκανε γνωστή ο Μανώλης Παπαμακάριος ο οποίος ξεκίνησε από τον ΓΣΠ το 1998!. 

Τελευταίος του σταθμός ήταν πέρσι ο ΓΣ Λάρισα. Θυμίζουμε ότι πριν κάποια χρόνια ο Παπαμακάριος είχε εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στο Περιστέρι μέσα από μια δήλωση του στην τηλεόραση του ΟΤΕ: «Αυτό που θα ήθελα είναι σε μερικά χρόνια να επιστρέψω στο Περιστέρι για να κλείσω την καριέρα μου» επιθυμία ωστόσο που δεν υλοποιήθηκε.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του αναφέρει:

“Μια πολύ όμορφη διαδρομή 22 χρόνων στο επαγγελματικό μπάσκετ έφτασε στο τέλος της…

Όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή μας κάποτε τελειώνουν έτσι και για μένα ήρθε η στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Αποχωρώ γεμάτος ευχάριστες αναμνήσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν άσχημες στιγμές.

Όταν όμως η αγάπη σου γι’ αυτό που κάνεις είναι τόσο μεγάλη οι δυσάρεστες στιγμές αυτόματα ξεχνιούνται… Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Και πιστέψτε με είναι πολλοί και θα αδικούσα σίγουρα κάποιον αν χρειαζόταν να τους αναφέρω ονομαστικά.

Έτσι, θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σ’ όλους αυτούς που στην πολυετή πορεία μου ήταν δίπλα μου βοηθώντας με σε κάθε μου βήμα και σε κάθε μου επιλογή.

Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη σ’όσους στεναχώρησα μέσα απ’όλην αυτήν τη διαδρομή.

Δεν το έκανα σίγουρα με τη θέλησή μου. Θέλω να τονίσω ότι το μπάσκετ για μένα δεν είναι τρόπος ζωής. Είναι απλά ολόκληρη η ζωή μου… Σας “αποχαιρετώ” ως αθλητής αλλά όχι ως άνθρωπος του μπάσκετ.

Θα ανανεώσουμε σύντομα το ραντεβού μας στα γήπεδα από άλλη θέση καθώς όπως όλοι πιστεύουμε, τα καλύτερα έρχονται”…

Εις το επανιδείν.

Με τιμή,
Μανώλης Παπαμακάριος».