Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Η σειρά του πόλο να μας τρελάνει»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τα εύσημα στο πόλο του ΓΣΠ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία απένειμαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: ««Λίγες ημέρες πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ, ήρθε η σειρά του τμήματος πόλο να μας τρελάνει και να κλείσει την χρονιά ιδανικά.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τελείωσε η ημάδα του πόλο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ νίκησε και στον τελευταίο αγώνα τον οφθ και κατέκτησε την κούπα, όπως έπρεπε και του άξιζε. Συγχαρητήρια στον Αρσένη Μαρούλη και στα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για όλη την φετινή τους προσπάθεια. Μιας προσπάθειας πολλών χρόνων που φέτος έγινε πραγματικότητα.

Ενα μεγάλο μπράβο και σε όσους έτρεχαν για το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησαν, πίστεψαν σε αυτά τα παιδιά και τώρα μετά απο 17 χρόνια ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της καινούριας χρόνιας για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουμε όπως πρέπει..αυτή την φορά στην Α1!»