Τελευταία ενημέρωση 13:19, 19 Απρ 2024

Καλομοίρα:«Μάθημα που θα μας βοηθήσει στο Ζούμπερι»!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τις «ασχήμιες» στο τουρνουά Beach soccer που έγινε στο Ζούμπερι μίλησε στο peristerisports.gr  η προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου Καλομοίρα Κοντομίχη.

«Φεύγοντας προς τα έξω και  αντικρίζοντας τον κανιβαλισμό και τη χυδαιολογία καθώς περνούσα τελευταία , έχοντας βάλει όλα τα κορίτσια μπροστά αναρωτιόμουν : ‘Άραγε αυτά που λένε τα πιστεύουν ? Με την αισχρή έστω διατύπωση που χρησιμοποιούν θεωρούν ότι τα κορίτσια μου έχασαν σήμερα ?» ξεκίνησε τις δηλώσεις της και συνέχισε: «Εγώ ξέρω ότι κέρδισαν μόνο , πολλά περισσότερα από τη χαλαρή διασκέδαση όλων μαζί σαν παρέα που υπολόγιζα ότι θα ήταν. Από το πρωί στις 10:00 έως το βράδυ στις 22:00 με τη Μαίρη την Τράγου να είναι κόκκινο πανί ήθελα να μπω να αντιμετωπίσω με το σώμα μου την κατάσταση.

Έκανα πίσω βάζοντας τα κορίτσια μπροστά δείχνοντάς τους ότι τα πιστεύω , ότι εκείνα έχουν το λόγο για τις απαντήσεις και ότι είμαι εδώ , παντού , περήφανη γι αυτά που γίνονται.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο μάθημα που πήραν τα κορίτσια στο Ζούμπερι , στα 17 τους χρόνια έχουν αγωνιστεί για 2 σεζόν στην ‘Α Εθνική κατηγορία και έχουν αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις , ακόμα μία λοιπόν.

Η χθεσινή μέρα ήταν για μένα πολύ δύσκολη με βοήθησε όμως να συνεχίζω τη μεγάλη μάχη και προσπάθεια με την ψυχή που χρειάζεται ο χώρος , παίρνω τη δύναμη από τα κορίτσια που έχω κοντά μου από τόσο μικρή ηλικία και νιώθω περήφανη γι’ αυτό που γίνονται. Μαζί με τη Μαίρη , την κ. Στέλλα και τον κ. Τάσο , τους γονείς των παιδιών και ανθρώπους που ήρθαν κοντά μας , είδαν , αγάπησαν και στηρίζουν , συνεχίζουμε... Είμαστε ενωμένοι , στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με τα καλά και τα άσχημά του , προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε όλα και έχοντας κερδίσει αυτή τη συνείδηση χωρίς να είμαστε τέλειοι , είμαστε δυνατοί. Να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση της 12χρονης τερματοφύλακα Φουντουλάκη Ιωάννα που έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνεργασία με γνωστή εταιρία διατροφής η Μουζάκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας