Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταθλητής Α2 και στο πόλο ο ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Mε τέτοια ομάδα, με τέτοιο πάθος και με τέτοιο κόσμο που έκανε «απόρθητη» τη Χωράφα ο ΓΣ Περιστερίου αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλητής της Α2 κατηγορίας νικώντας στον μεγάλο τελικό απέναντι στον ΟΦΘ με 14-12, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μανώλη και Τζαβάρα που σημείωσαν από τέσσερα τέρματα.

Το ματς στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο με το Περιστέρι να μπαίνει δυνατά, ο ΟΦΘ όμως να βρίσκει τις λύσεις και με πρωταγωνιστή τον Αληχανίδη Α να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 2-3, με τον Κουκουμάκη να διαμορφώνει το 3-3 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο το Περιστέρι με ένα ξέσπασμα 3-0 στα μέσα στης περιόδου ξέφυγε στο σκορ με 7-4 με δύο γκολ από τον Τζαβάρα και ένα από τον Μανώλη.

Στη συνέχεια υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτεςσ των δύο ομάδων, με το ρυθμό του αγώνα να πέφτει, το Περιστέρι όμως να κρατά αυτό τη διαφορά των τριών γκολ 8-5 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το Περιστέρι,  διαχειρίζοντας το προβάδισμα που είχε παρέμεινε μπροστά στο σκορ και βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 12-7 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Η τελευταία περίοδος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τον ΟΦΘ να μειώνει σε 13-11 με 1:20 να απομένει για τη λήξη του αγώνα, με το Περιστέρι όμως να μην απειλείται στη συνέχεια και να κατακτά των τίτλο του πρωταθλητή.

Προβληματική ως και εριστική η συμπεριφορά του ΟΦΘ αλλά και ειρωνική όταν στο τέλος του αγώνα κι ενώ όλα είχαν κριθεί ο προπονητής του ΟΦΘ προκάλεσε εσκεμμένα πέναλτι σε βάρος της ομάδας του αλλά πολύ σωστά ο Μαρούλης έδωσε εντολή στον παίκτη του να το εκτελέσει....άουτ.

ΓΣ Περιστερίου – ΟΦΘ 14-12 (3-3, 5-2, 4-2, 2-5)

ΓΣ Περιστερίου: Καζάκος, Μανώλης 4, Λίτσας, Παναγούλης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου 2, Τσακιράκης, Τζαβάρας 4, Τσαγκάρης 1, Τσαλίκης, Λαδάς, Γιαννουλάτος

ΟΦΘ: Φοροτζίδης Ρ., Αντιβαλίδης 1, Αληχανίδης Α. 4, Κατσαρίδης, Τζαμτζής 1, Παυλίδης 1, Γιώρτσιος 1, Αληχανίδης Β., Ζαρκαντζάς, Ταβακόπουλος, Βαχαλέρης, Σταύρου, Λεμπετλής, Μπεσλίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018 22:20