Τελευταία ενημέρωση 09:53, 20 Φεβ 2019

Γιορτή για το Περιστέρι ο τελικός του Σαββάτου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η επιτυχία του Water Polo του  ΓΣΠ και η άνοδος  στην Α1 κατηγορία αποτελεί τις τελευταίες μέρες την ευχάριστη είδηση στα αθλητικά και όχι μόνο στέκια του Περιστερίου.

Και ακόμα πιο ευχάριστο βέβαια είναι ότι πολλοί περιστεριώτες προγραμματίζουν να βρεθούν το Σάββατο ( 7/7 και ώρα 19:00) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας και να ενώσουν την φωνή και το χειροκρότημα με τους πιστότερους φίλους του αθλήματος.

Μια γιορτή τόσο για το Περιστέρι όσο και για το άθλημα του Waterpolo θα είναι ο τελικός της Α2 του Σαββάτου και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας θέλει να δει την κούπα του πρωταθλήματος στα χέρια του Αρσένη Μαρούλη και των αθλητών του!

Όλα δείχνουν ότι θα είναι μία βραδιά με μοναδικές παραστάσεις , με πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό και αρκετή συγκίνηση ! Ένας φίλος της ομάδας είχε πει κάποια στιγμή ότι «στο Περιστέρι μπορείς να πραγματοποιήσεις κάθε αθλητικό σου όνειρο... αρκεί να δουλέψεις μεθοδικά» Τρανή απόδειξη η υδατοσφαίριση!

Όλοι το Σάββατο στην Χωράφα λοιπόν, να χειροκροτήσουμε την ομάδα του πόλο από κοντά και να αποδείξουμε ότι σε αυτή την πόλη όλα μπορούν να συμβούν!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρωταθλητής Α2 και στο πόλο ο ΓΣΠ! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προετοιμασία για Τρίπολη

Προετοιμασία για Τρίπολη

19 Φεβ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

19 Φεβ 2019 Πράσινα Πουλιά

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

19 Φεβ 2019 Ένωση Περιστερίου

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

19 Φεβ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας