Τελευταία ενημέρωση 14:06, 20 Ιουλ 2018

Ο Σπανός παρών στην συνάντηση με Βασιλειάδη!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λιγότερο από μία ώρα κράτησε η κουβέντα των εκπροσώπων της Λίγκας μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.
Ικανό διάστημα να συμφωνήσουν ξανά ότι... διαφωνούν για τον αριθμό των ομάδων το '19-'20. Η Λίγκα εμμένει στις 14 και ο Υφυπουργός στις 12... Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Βασίλη Γκαγκάτση επί του θέματος: «Έχουμε δεχθεί τις 12,5 από τις 13 προτάσεις σας. Κάντε και εσείς μία υποχώρηση στο να τα βρούμε». Τόνιζε δε σε... πηγαδάκια πως ας δώσει πιο λίγα λεφτά στο τηλεοπτικό ο Υπουργός. Εκ μέρους της Λίγκας επέμεναν στο να πείσουν τον Υπουργό για τον αριθμό των 14.
 
«Δεν σας εκβιάζει κανένας. Το είπα ξανά αυτό. Η πρότασή μου είναι αυτή. Είστε ελεύθεροι να μην την αποδεχθείτε. Εσείς θα ορίζετε το πως θα λειτουργήσετε», έλεγε σχετικά ο κ. Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός φεύγοντας άφησε πάντως ένα μικρό... παράθυρο εάν η Λίγκα κάνει και άλλες θεσμικές αλλαγές και μειώσει τους δανεικούς. Από την Super League πάντως στην συζήτηση που έγινε έδειξαν να αναφέρουν πως υπάρχει και plan B επί των τηλεοπτικών και ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν αυτό αλλά επιλέγουν να προσπαθήσουν να τα βρουν με τον Βασιλειάδη. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει νέα συνάντηση των 2 πλευρών αλλά και νέο Δ.Σ. στην Super League.
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

'Ελληνα γυμναστή πήρε η Μπρεστ!

'Ελληνα γυμναστή πήρε η Μπρεστ!

20 Ιουλ 2018 ΠΑΕ Ατρόμητος

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά!

Αποχαιρέτησαν τη χρονιά!

20 Ιουλ 2018 Θέρσιππος

Πρώτη προπόνηση στο Ελατοχώρι η Κ20!
Τους έδωσε σήμερα ρεπό!

Τους έδωσε σήμερα ρεπό!

19 Ιουλ 2018 ΠΑΕ Ατρόμητος

26μελής αποστολή στη Θεσσαλονίκη!

26μελής αποστολή στη Θεσσαλονίκη!

19 Ιουλ 2018 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας