Τελευταία ενημέρωση 09:27, 20 Φεβ 2019

Ο Σπανός παρών στην συνάντηση με Βασιλειάδη!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λιγότερο από μία ώρα κράτησε η κουβέντα των εκπροσώπων της Λίγκας μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.
Ικανό διάστημα να συμφωνήσουν ξανά ότι... διαφωνούν για τον αριθμό των ομάδων το '19-'20. Η Λίγκα εμμένει στις 14 και ο Υφυπουργός στις 12... Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Βασίλη Γκαγκάτση επί του θέματος: «Έχουμε δεχθεί τις 12,5 από τις 13 προτάσεις σας. Κάντε και εσείς μία υποχώρηση στο να τα βρούμε». Τόνιζε δε σε... πηγαδάκια πως ας δώσει πιο λίγα λεφτά στο τηλεοπτικό ο Υπουργός. Εκ μέρους της Λίγκας επέμεναν στο να πείσουν τον Υπουργό για τον αριθμό των 14.
 
«Δεν σας εκβιάζει κανένας. Το είπα ξανά αυτό. Η πρότασή μου είναι αυτή. Είστε ελεύθεροι να μην την αποδεχθείτε. Εσείς θα ορίζετε το πως θα λειτουργήσετε», έλεγε σχετικά ο κ. Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός φεύγοντας άφησε πάντως ένα μικρό... παράθυρο εάν η Λίγκα κάνει και άλλες θεσμικές αλλαγές και μειώσει τους δανεικούς. Από την Super League πάντως στην συζήτηση που έγινε έδειξαν να αναφέρουν πως υπάρχει και plan B επί των τηλεοπτικών και ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν αυτό αλλά επιλέγουν να προσπαθήσουν να τα βρουν με τον Βασιλειάδη. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει νέα συνάντηση των 2 πλευρών αλλά και νέο Δ.Σ. στην Super League.
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προετοιμασία για Τρίπολη

Προετοιμασία για Τρίπολη

19 Φεβ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

19 Φεβ 2019 Πράσινα Πουλιά

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

19 Φεβ 2019 Ένωση Περιστερίου

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

19 Φεβ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας