Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φέγγος:«Κλείνει ένας κύκλος 17 χρόνων»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Ο Γιάννης Φέγγος είναι ένα από τα πρόσωπα «κλειδιά» που σηματοδότησαν πριν τέσσερα χρόνια το restart του τμήματος Water Polo του ΓΠ.

Ως έφορος πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο δρόμο για την Α1 με όραμα και σχέδιο.

Ως απλός φίλαθλος τη φετινή σεζόν ήταν ο «άνθρωπος με τη σάλπιγγα» που έδινε ώθηση στο τμήμα προσπαθώντας με τη δική του φωνή να απλώσει το Water Polo στην πόλη μας.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η άνοδος της ομάδας σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση ενός κύκλου που κράτησε 17 ολόκληρα χρόνια. Χαρακτηριστικά έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: « Η ομάδα στην Α1!!.Και κλείνει ένας κύκλος 17 χρόνων στον ΓΣΠ ... με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να μπαίνει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 σε μια χρονιά που όλη η πόλη μπορεί να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για τις επιτυχίες της!

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Αρσένη Μαρούλη που πίστεψε ...δούλεψε και αγωνίστηκε για το όραμα όλου του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ όλα αυτά τα χρόνια ! Δεν ήταν επιτυχία στιγμής για τον Αρσένη και ο κόσμος που έχει βρεθεί δίπλα του ξέρει! ΜΠΡΑΒΟ COACH!
Συγχαρητήρια στους αθλητές των 17 χρόνων του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και σε αυτούς που σήμερα έκαναν το όνειρο πραγματικότητα! Το έχουμε πει : " Μία φορά Περιστέρι ...Πάντα Περιστέρι"!


Συγχαρητήρια σε αυτόν τον μύθο της υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ ... τον φίλο (και είναι λίγο ...και ξέρει εκείνος) Άκη Λιγνό που έδωσε την ευκαιρία - μέσα από την αγάπη του για τις ομάδες της πόλης και την αγάπη του για τον σύνδεσμο - σήμερα όλο το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να γιορτάζει την άνοδο στην Α1!

Συγχαρητήρια στον κόσμο ...που την εποχή πού όλα έδειχνα ότι σβήνουν έβαλε "πλάτη" και κράτησε το όραμα ζωντανό !


Συγχαρητήρια στην διοίκηση Ξυπνητού που αποφάσισε το Restart πιστεύοντας ότι η Β΄ Κατηγορία δεν ταιριάζει στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!


Συγχαρητήρια στα παιδιά του συνδεσμου Fentagin που έδειξαν - ειδικά φέτος - ότι οι ΟΜΑΔΕΣ της πόλης μας πάνε πάντα με τον κόσμο τους!


Συγχαρητήρια στους χορηγούς μας ...που την εποχή που το τμήμα ήταν αυτοχρηματοδοτούμενο πίστεψαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια του ΓΣΠ στο πόλο!


Συγχαρητήρια στους αθλητές και γονείς των ακαδημιών , αυτών των ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ που κάνουν επί 17 χρόνια πρωταθλητισμό τα μεσάνυχτα ... γιατί ... (θα τα πούμε από Τρίτη)!


Συγχαρητήρια στην Διοίκηση Κότση που έκανε το όνειρο πραγματικότητα !
Το μεγαλύτερο Συγχαρητήρια που θα ήθελα να μοιραστώ είναι με τον κόσμο της πόλης μου και με τους Αρσένης Μαρούλης, Άκης Λιγνός, Ανδρέας Λουκόπουλος, Μπάμπης Παπασπηλίου, Βασίλης Λόης!

Γιορτάζουμε γιατί το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ είχε την τύχη να τους έχει πρώτη γραμμή !ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , όλους για την ανοχή και την υπομονή σας!

Τα σκουφιά και τις σημαίες μας ψηλά .... ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 14:26