Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο αλλά αληθινό! Το πόλο του ΓΣΠ στην Α1!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το καλό...τρίτωσε!. Μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ η πόλη μας θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά και με τρίτο άθλημα -το water pοlo- στα μεγάλα σαλόνια!.

Η Ανδρική Ομάδα του ΓΣΠ το απόσταγμα μιας προσπάθειας τεσσάρων ετών με ηγέτη τον προπονητή Αρσένη Μαρούλη έκανε το θαύμα της. Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Από τη νέα χρονιά όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πόλο θα παρελάσουν από το Περιστέρι. Eυχόμαστε μάλιστα να παρελάσουν από το νέο και σύγχρονο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών.

Το χρονικό του θαύματος ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πάτρα. Έχοντας το 1-0 στην αποσκευή του ο ΓΣΠ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο πνιγμένος από το άγχος  ΝΟΠ δεν είχε το περιθώριο λάθους και παίζοντας πολύ πιο απελευθερωμένα από το πρώτο ματς στη Χωράφα κατάφερε να πάρει  τη νίκη σχεδόν  εύκολα με 7-12 , να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίσει τη μεγάλη άνοδο στην Α1 μαζί με τους φιλάθλους που ταξίδεψαν μέχρι την πόλη της Αχαίας.

Το ματς είχε και πάλι πρωταγωνιστή όταν η «μπάλα έκαιγε» ακόμη τον Δημήτρη Καζάκο που απέκρουσε δύο πέναλτι στην πρώτη περίοδο και δικαιούται αναμφισβήτητα τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη σε αυτή τη μίνι σειρά αγώνων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Μαρούλης και καθοδήγησε την ομάδα από την κερκίδα, αλλά και ο Σακαλής του ΝΟΠ ως αποτέλεσμα του εκνευρισμού και της έντασης που επικρατούσε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο αποβλήθηκε και ο Ψύχος, συνεργάτης του Μαρούλη.

Οι περίοδοι: 1-2, 3-3,1-3, 2-4.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Ιούλιος 2018 20:16