Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η πιο μεγάλη μέρα της περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την χρυσή σελίδα της 17χρονης ιστορίας της  ετοιμάζεται να γράψει η ανδρική ομάδα  πόλο του ΓΣΠ η οποία με νίκη σήμερα στην Πάτρα ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά! 

Ο αγώνας θα ξεκινήσε στις 19:00 στο κλειστό κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντώνιος Πέπανος» και περίπου στις 20:00 θα ξέρουμε αν το όνειρο γίνει πραγματικότητα.

Ήταν Μάρτιος του 2001 όταν ο Άκης Λιγνός (τότε αλλά και τώρα μέλος του δσ του ΓΣΠ) έλαβε εντολή να ξεκινήσει την προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί το τμήμα της ανδρικής υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι. Αν και η ομάδα πέρασε όλα αυτά τα χρόνια δια πυρός και σιδήρου, κρατήθηκε και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Εργάστηκαν αρκετοί για αυτό και σήμερα όλοι τους ή σχεδόν όλοι , θα βρίσκονται στην Πάτρα για να ζήσουν την στιγμή ανόδου! Το κάποτε άδειο κολυμβητήριο της Χωράφας, όταν γίνονταν  αγώνες πόλο, κατάφερε να συγκεντρώσει στον προχθεσινό αγώνα 600 περίπου άτομα!

Και το τύμπανο των Fentagin , που είχαμε συνηθίσει να ακούμε στον Ατρόμητο και στο μπάσκετ του ΓΣΠ , χτυπούσε πλέον και σε ρυθμούς Υδατοσφαίρισης! Δίνοντας σύνθημα ανόδου!

Ήρθε η μέρα ... 1η Ιουλίου 2018 ... Ο ΓΣ Περιστερίου μπαίνει στα σαλόνια την Α1 και στο πόλο!