Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο «πάπυρος της ανόδου» να γραφτεί στην Πάτρα!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε λιγότερο από 24 ώρες το Περιστέρι δίνει τον αγώνα ανόδου στην Πάτρα , με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών και έχοντας εξασφαλίσει μόλις χθές το 1-0 μετά την νίκη με 12-9 στην Χωράφα (8-8 κανονική περίοδο και 4-1 στα πέναλτι).

Όπως είχαμε γράψει και μία μέρα πριν τον αγώνα , το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο απέναντι σε μία δυνατή και έμπειρη Πάτρα αλλά ο κόσμος θα είναι αυτός που θα δώσει στον Πρεσβευτή την δύναμη. Και βγήκαμε αληθινοί , γιατί οι 600 περίπου χθεσινή θεατές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου , που στην μεγάλη πλειοψηφία ήταν φίλοι και οπαδοί του ΓΣΠ έφτιαξαν ατμόσφαιρα τελικού και συνέβαλαν στο μέγιστο στην τελική επιτυχία.

Την Κυριακή 1/7 βέβαια το κοντέρ στην αναμέτρηση ΝΟ Πατρών – ΓΣ Περιστερίου θα έχει μηδενίσει και θα χρειάζεται και εκεί μία νίκη για τον Αρσένη Μαρούλη και τους πολίστες του «πρεσβευτή» , ώστε να επιστρέψουν με την άνοδο στις αποσκευές τους!

Τι χρειάζεται ? Συγκέντρωση στο παιχνίδι , ψυχραιμία και κόσμος! Αυτός ο κόσμος που δεν σταματά λεπτό να φωνάζει «Περιστέρι»! Έτσι όλα θα γίνουν πιο εύκολα!

Το Περιστέρι ετοιμάζεται να γράψει  χρυσή σελίδα στην Υδατοσφαίριση και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να βρεθούμε όλοι εκεί την στιγμή της ανόδου!  Τα τύμπανα των Fentagin  στην Χωράφα σήμαναν άνοδο... ακολουθούμε τον ρυθμό τους μαζί με την  ομάδα στην Πάτρα και συμμετέχουμε στον αγώνα που ξεκινά στις 19:00.

Καλή επιτυχία στον Αρσένη Μαρούλη και στα παλικάρια του!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018 20:57