Τελευταία ενημέρωση 09:06, 20 Φεβ 2019

Μια νίκη απόσταση από το top του περιστεριώτικου αθλητισμού!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όση απόσταση χωρίζουν την Αθήνα από την Πάτρα άλλη τόση απόσταση που δεν είναι και δα μεγάλη μας χωρίζει από την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του περιστεριώτικου αθλητισμού!.

Από την κορυφαία στιγμή που θα σημαδέψει τα πάντα την πόλη μας και θα την καταστήσει «πρωτεύουσα δύναμη» μέσα στην πρωτεύουσα!.

Η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ έχοντας το 1-0 στο σακούλι της δίνει αύριο στις 7 το απόγευμα το δεύτερο ματς στη Πάτρα όπου μεταφέρεται η σειρά αποφασισμένη να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Την ίδια ακριβώς στιγμή η πόλη μας θα είναι πραγματικό Περιστέρι. Θα φτερουγίσει στα πιο ψηλά παραθύρια εκεί που καμία άλλη πόλη στην Ελλάδα, πλην Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκη δεν θα μπορεί να φθάσει.

Το Περιστέρι μας για πρώτη φορά από το 1933 και έπειτα που έγινε Δήμος θα έχει την τύχη να διατηρεί μέσα στα σύνορά της, τρεις ομάδες που θα την εκπροσωπούν στα μεγάλα σαλόνια σε τρία από τα τέσσερα πιο δημοφιλή αθλήματα.

Με τον Ατρόμητο στην Α' Εθνική (Super League) τον ΓΣΠ σε μπάσκετ και πόλο στην Α1! Είπαμε η απόσταση και δεν είναι δα και τόσο μεγάλη!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018 19:33
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προετοιμασία για Τρίπολη

Προετοιμασία για Τρίπολη

19 Φεβ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

19 Φεβ 2019 Πράσινα Πουλιά

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

19 Φεβ 2019 Ένωση Περιστερίου

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

19 Φεβ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας