Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με ήρωα Καζάκο πλέκει την «καζάκα της ανόδου»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Καζάκη που όσοι τον έχουν δει ήξεραν εκ των προτέρων ότι θα ήταν η μεγάλη δύναμη αν το ματς πήγαινε στα πέναλτι, ο ΓΣΠ πλέκει πια την «καζάκα της ανόδου» στην Α1 κατηγορία water Polo καθώς νίκησε τον ΝΟ Πατρών κι έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων κι ενώ απαιτούνται δύο νίκες για την άνοδο.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 8-8 στην κανονική διάρκεια και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί «μίλησε» ο Καζάκος ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι στην σειρά, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του ήταν εύστοχοι από την άλλη πλευρά και έτσι το ματς κρίθηκε με 4-1.

Ακόμη κι έτσι πάντως η νίκη της ομάδας του Αρσένη Μαρούλη απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα της Υδατοσφαίρισης ήταν πέρα για πέρα δίκαιη απλά θα μπορούσε να είχε ξεκαθαρίσει από την κανονική διάρκεια αλλά υπό την πίεση του άγχους του φαβορί χάθηκαν γκολ που δεν χάνονται.

Φοβερή η συμπαράσταση των περιστεριωτών φιλάθλων και των Fentagin που έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην κερκίδα και έσπρωξαν τους πολίστες του ΓΣΠ στο δρόμο προς τη νίκη.

Την Κυριακή η σειρά μεταφέρεται στην Πάτρα και με νίκη ο ΓΣΠ θα επιστρέψει στο Περιστέρι με το εισιτήριο της Α1 στα χέρια του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 20:48