Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Η Χωράφα να θυμίζει κλειστό»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Περιστερίου απευθύνουν οι Fentagin εν όψει του σημερινού αγώνα της Ανδρικής Ομάδας πόλο του ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο της Χωράφας:

«Σήμερα στις 19:00 η ομάδα του πόλο αγωνίζεται με την πάτρα στον πρώτο απο τους δυο αγώνες για την ανοδο στην Α'1. Η ομάδα φέτος μας έχει κάνει υπερήφανους και τωρα ενα βημα πριν την ανοδο πρεπει να ειμαστε οσο ποτε αλλωτε διπλα σε αυτα τα παιδια.

Με την παρουσία μας κάνουνε το πρώτο βήμα για την άνοδο σήμερα και η χωράφα πρέπει να θυμίζει το κλειστό. Δεν υπαρχει δικαιολογια για απουσια.

Όλοι κοντά στην ομάδα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ.

Υγ. Συγχαρητήρια στο εφηβικό τμήμα που πέρασε στις 10 καλύτερες ομάδες. Μετά από την περσινή πρόκριση σαν παίδες, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στην τελική φάση του πρωταθλήματος, φέτος ΞΑΝΑ πέρασαν επίσης στην ίδια φάση σαν έφηβοι πλέον, αποκλείοντας το περασμένο Σαββατοκύριακο παραδοσιακούς και δυνατούς αντιπάλους.

Έτσι λοιπόν στην Χίο (12, 13, 14, 15 Ιουλίου) θα διεκδικήσουν μια θέση παραπάνω από την περσινή (όγδοη). Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο και τους δίνουμε αμέριστα τον σεβασμό μας».