Τελευταία ενημέρωση 00:20, 20 Απρ 2024

Η άνοδος θα έρθει μόνο μαζί με τον κόσμο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι δύο πιο σημαντικές ημέρες ίσως σε όλη την ιστορία της Περιστεριώτικης υδατοσφαίρισης πλησιάζουν.

Την Παρασκευή 29/6 στις 19:00 ο ΓΣΠ  αντιμετωπίζει στην Χωράφα τον ΝΟ Πατρών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής ανόδου και στην συνέχεια την Κυριακή 1/7 στις 19:00 ο Πρεσβευτής πηγαίνει στην Πάτρα για να δώσει στο κλειστό κολυμβητήριο της Αχαϊκής πρωτεύουσας την μάχη της 2ης αγωνιστικής . Στόχος οι δύο νίκες για την άνοδο στην Α1 ώστε να δικαιωθούν οι προσπάθειες όλων όσων στάθηκαν δίπλα στην πορεία της ομάδας τα τελευταία 17 χρόνια !

Η ομάδα είναι έτοιμη και έτοιμος θα πρέπει να είναι και ο κόσμος που θα την ακολουθήσει και στο εντός αλλά και στο εκτός παιχνίδι! Και αυτή την φορά πρέπει να είμαστε περισσότεροι από πολλοί! Χαρακτηριστικά τα λόγια του αρχηγού μας Αντώνη Σκαρπέλη στην συνέντευξη που έδωσε στο Waterpolonews:  «Σε αυτά τα παιχνίδια, το πλεονέκτημα έδρας σίγουρα βοηθά στο ότι έχεις τον κόσμο μαζί σου. Εμάς θα μας εμψυχώσει η στήριξη των φιλάθλων μας, ωστόσο το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα το θέλει περισσότερο και θα είναι πιο συγκεντρωμένος. Δεν θα ήθελα να χρίσω εμάς ως φαβορί, καθώς τον ΝΟΠ τον έχω παρακολουθήσει μόλις δύο φορές σε δύο τουρνουά και ξέρω ότι διαθέτει παίκτες με εμπειρία, αρκετοί εκ των οποίων ήταν στην ομάδα και στην Α1. Ελπίζω να βγάλουμε διάθεση και επιμονή».

Η ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της και ο κόσμος σίγουρα θα ανταποκριθεί θετικά! Είδαμε το κολυμβητήριο πιο γεμάτο από ποτέ φέτος αλλά είδαμε και τον κόσμο να ακολουθεί με πίστη και στα εκτός έδρας , κάτι που δεν συνηθίζεται στην Α2! Παντού ο κόσμος του Περιστερίου ήταν περισσότερος από αυτόν που είχαν οι αντίπαλοι ... Αυτό πρέπει να γίνει και στα δύο παιχνίδια για την άνοδο!

Δύο νίκες και το Περιστέρι μπαίνει στην μεγάλη κατηγορία ... εκεί που του αξίζει ! Η άνοδος θα έρθει μόνο μαζί με τον κόσμο του!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σήμανε η ώρα της ανόδου για το πόλο του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας