Τελευταία ενημέρωση 05:32, 26 Απρ 2024

Εργομετρικά και απογευματινή προπόνηση!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εργομετρικές εξετάσεις το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στο Μαζαράκη περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Ατρόμητου στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας τους για τη νέα περίοδο.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ για να υποβληθούν σε εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ υπεβλήθη σε εργομετρικά τεστ και το δεύτερο σε αιματολογικές εξετάσεις.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Μαζαράκη με τους παίκτες που υποβλήθηκαν σε εργομετρικά να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με αυτούς που υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Οι παίκτες της ομάδας εκτός από τις καθιερωμένες εξετάσεις υποβλήθηκαν σε πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο από τον συνεργαζόμενο οδοντίατρο της ομάδας κ. Θάνο Στάμου και σε ποδολογικό έλεγχο από τη συνεργαζόμενη ποδίατρο, κα. Έλενα Πούλιου. Η κα. Πούλιου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Brighton της Αγγλίας και επί δώδεκα συναπτά έτη ανήκει στην ομάδα του ποδιατρικού κέντρου του Εμμανουήλ Αρβανιτάκη ενώ από σήμερα αποτελεί επιστημονική συνεργάτιδα της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 23:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σπανός:«Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Κουλούρη»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας