Τελευταία ενημέρωση 10:02, 20 Φεβ 2019

Μέχρι και από την Κάσο για δοκιμή στον Ατρόμητο!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η  πολύ μεγάλη συμμετοχή και η οργανωτική επιτυχία αποτέλεσαν το απόσταγμα του διήμερου (21 και 22 Ιουνίου) αξιολόγησης νέων παικτών γεννηθέντων από το 2003 μέχρι το 2010 που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών.

Περισσότερα από 120 παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ατρόμητου.

Παιδιά από κάθε γωνιά της Αττικής αλλά και από την επαρχία τόσο από κοντινές σχετικά πόλεις όπως ο Πύργος, η Χαλκίδα, η Τρίπολη αλλά και από πιο μακρινές περιοχές της Ελλάδες όπως η Δράμα, η Κεφαλονιά, η Λέσβος και η Κάσος!

Εκείνα με την σειρά τους έζησαν μια  πολύ όμορφη εμπειρία φορώντας το  αστέρι στο στήθος και ένιωσαν μέλος της μεγάλης «οικογένειας» του Ατρόμητου.

Η διαδικασία της αξιολόγησης κύλησε με απόλυτη ομαλότητα καθώς τα στελέχη και το επιτελείο του ΑΠΣ Ατρόμητος με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή Σάκη Σάσσαλο είχαν ρυθμίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στην αξιολόγηση συμμετείχαν οι εξής προπονητές: Μάρκος Δήμος, Σωτήρης Ρίζος, Δημήτρης Μαυρίκος, Σωτήρης Θεοδώρου, Γιάννης Γεωργόπουλος, Τάσος Γκέρος και Γιώργος Πατατανές. Προπονητής τερματοφυλάκων ο Κώστας Καρατασάκης. Έφορος Υλικού ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Σάκης Σάσσαλος μίλησε στους γονείς των παιδιών και τους ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που έκαναν στον σύλλογο. Τους επεσήμανε ότι η αξιολόγηση έγινε με σύγχρονες μεθόδους για να αξιολογηθούν σωστά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή.

Κατέληξε δε ότι κάποια από αυτά τα παιδιά θα έρθουν στον Ατρόμητο και κάποια όχι ωστόσο σημασία έχει σε όποια ομάδα και αν βρίσκονται να φεύγουν χαρούμενα μετά από κάθε προπόνηση δίνοντας το μεγαλύτερο βάρος στο σχολείο και στη μόρφωση τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018 19:09
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προετοιμασία για Τρίπολη

Προετοιμασία για Τρίπολη

19 Φεβ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

Δεύτερη νίκη με ΑΟ Κωφών 3-0!

19 Φεβ 2019 Πράσινα Πουλιά

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

Ανατρεπτική με Άφοβο 3-2

19 Φεβ 2019 Ένωση Περιστερίου

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

Μόνο νίκη με Αχιλλέα!

19 Φεβ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας