Τελευταία ενημέρωση 01:29, 16 Νοε 2018

H Πάτρα τελευταίο εμπόδιο για την Α1!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο νίκες χωρίζουν ακόμα τον ΓΣΠ από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και τον τίτλο της Α2. Πρώτος αντίπαλος για τη μάχη της ανόδου, ο ΝΟ Πατρών με το Περιστέρι να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Έπαιξε και μας τρέλανε η ΓΣΠΑΡΑ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Πέρασε άνετα από τον Νηρέα Γέρακα (11-2), έδωσε μάχη με τον ΟΦΘ και τα κατάφερε (12-10) και στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη σφράγισε την αήττητη πορεία της στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος (9-3). Ξανά στην κορυφή ο Πρεσβευτής, που καλείται να παίξει τα ματς ανόδου με τον 2ο του άλλου Ομίλου.

Περιμέναμε να τελειώσουν οι αγώνες και στον Όμιλο του Χαϊδαρίου, για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στην Γ΄ Φάση. Τελικά αυτός θα είναι η ΝΟ Πατρών, που τερμάτισε 2η.

Αυτό σημαίνει ότι το Περιστέρι – σαν πρωτοπόρο – θα δώσει έναν αγώνα στην έδρα του με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών και στην συνέχεια θα πάει στην Πάτρα όπου εκεί θα δοθεί ο 2ος αγώνας. Αν πετύχει δύο νίκες, ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία και παίζει με τον νικητή του άλλου ζευγαριού (Νίκη Βόλου – ΟΦΘ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που δεν έχει βγει νικητής στους δύο πρώτους αγώνες του ΓΣΠ , θα γίνει ένα ακόμα παιχνίδι πάλι στην έδρα του Περιστερίου.

Πάμε όμως βήμα – βήμα! Πρώτος αγώνας στο Περιστέρι, αυτό θα πρέπει να κρατάμε για την ώρα και να ετοιμαζόμαστε για μία γεμάτη Χωράφα!

Με τον κόσμο μας, τις σημαίες μας, τα πανό μας, τα συνθήματά μας και την καρδιά μας έτοιμη για να στηρίξει .«ΓΣΠΑΡΑ ένα μόνο σου ζητώ .... ΑΝΟΔΟ ...ΑΝΟΔΟ!!!». Στον Γέρακα απλά το αναφέραμε ... Στο Περιστέρι θα το φωνάξουμε να το ακούσουν ΟΛΟΙ!

Πηγή: atromitistas.gr

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας