Τελευταία ενημέρωση 08:54, 19 Απρ 2024

Φαντασμαγορική τελετή λήξης η Ακαδημία του ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια φαντασμαγορική τελετή λήξης της Ακαδημίας του, που ταιριάζει σε μεγάλα κλαμπ πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο ΓΣΠ στο ιστορικό γήπεδο της Πρόνοιας.

Σε μια κατάμεστη κερκίδα από γονείς που καμάρωσαν τα παιδιά τους στο φινάλε της αθλητικής σεζόν, το μπασκετικό καμάρι της πόλης μας πήρε «άριστα» και στην οργάνωση καθώς η γιορτή τα είχε όλα: Παιχνίδια, χαρά, απονομές, μετάλλια, συγκίνηση όμορφες στιγμές.

Για την επιτυχία της γιορτής δούλεψαν όλα τα στελέχη του ΓΣΠ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνο της Ακαδημίας Γιώργο Παρδακίδη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεωργία Ντρε Παυλίδη. Την αγωνιστική επιμέλεια είχε ο Αρχιπροπονητής της Ακαδημίας Δημήτρης Τζιάλλας.

Το ίδιο άριστη η ηχητική απόδοση αλλά και η ρίψη πυροτεχνημάτων σε ένα μίνι φεστιβάλ που είχε στη σφραγίδα της περιστεριώτικης εταιρίας Top Sound/ Νίκος Αναστασόπουλος.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Αργύρης Πεδουλάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσημης παρουσίασης του στο δημαρχειακό μέγαρο. Σε ρόλο παρουσιαστή ο δημοσιογράφος Σταύρος Μπαρμπαρούσης κατεύθυνε άψογα τη ροή της γιορτής και..συμπρωταγωνιστής ο Στέφανος Φώτου, διαχρονική μορφή του ΓΣΠ.

Από την δημοτική αρχή παραβρέθηκαν οι Ανδρέας Παχατουρίδης, Παναγιώτης Λύκος, Τάσος Καλλιάφας, Τάσος Θεοδωράκος, Βασίλης Λώλος, Παναγιώτης Λουκόπουλος. Χαιρετισμό εκτός του δημάρχου απήυθυνε και ο Βασίλης Μπέτσης με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τη γιορτή προλόγησε ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παρδακίδης ο οποίος είπε τα εξής απευθυνόμενος σε γονείς και παιδιά:

«   Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας μας από τη φυσική μας έδρα επιλέξαμε να γίνει η μεγαλύτερη γιορτή των ακαδημιών μας εδώ,  με μοναδικο σκοπό να θυμίσει στους παλιούς και να εμπνεύσει τους νέους».

   Σε αυτή την επανεκκίνηση οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο μας Ανδρέα Παχατουρίδη και στο δήμο Περιστερίου που πάντα είναι αρωγός σε κάθε μας αθλητικό τόλμημα .Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε επίσης και στους δύο αξιόλογους αντιδημάρχους κ. Λύκο Παναγιώτη και Μπέτση Βασίλη που για μια ακόμη φορά στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν τις προετοιμασίες για τη σημερινή γιορτή των ακαδημιών μας καθώς επίσης και τον αντιπρόεδρο του ΑΟΔΗΠ Δημήτρη Χιώτη.

   Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, από το 1971 με την ίδρυση του και έχοντας στο ιστορικό του μια πολυετή επιτυχημένη πορεία μεσουρανώντας στα ελληνικά μπασκετικα δρώμενα, έως και σήμερα δίνει ιδιαίτερη βάση και αξία στις ακαδημίες του.

     Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι ένας απ τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδος και επί σειρά ετών προσφέρει κοινωνικό έργο δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό σ΄ένα δίκαιο αλλά και ανταγωνιστικό σύστημα αξιών.

Σκοπός των Ακαδημιών μας είναι:

  • Η σωστή σωματική ανάπτυξη και η θωράκιση της υγείας των παιδιών
  • Η επιστημονικά υποστηριζόμενη εκμάθηση της τεχνικής και της τακτικής του αθλήματος αλλά και όραμα του Συλλόγου μας
  • Η ουσιαστική κατανόηση από τα παιδιά των κανονισμών του ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Η συμβολή στη διαμόρφωση της προσωπικότητας, του χαρακτήρα και της ομαλής

           κοινωνικοποίησης των παιδιών

  • Η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων, εφοδίων και φίλαθλης συμπεριφοράς
  • Η σωστή αξιοποίηση των ταλέντων και η πλήρης προετοιμασία τους για την ανδρική 

           ομάδα και τις αντίστοιχες λοιπές αγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου.

    Πρωταρχικός όμως στόχος της ακαδημίας μπάσκετ του ΓΣΠ και όσων δουλεύουν σ αυτήν, είναι τα παιδιά . Πρέπει τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπετε από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα και η ομαδικότητα.

    Τα παιδιά φεύγοντας απ την προπόνηση πρέπει να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Να μάθουν να γυμνάζονται, να αθλούνται ,να αγωνίζονται και να δημιουργούν φιλίες. Να μάθουν να διαχειρίζονται την ήττα αλλά και την νίκη. Και σ αυτό έχουμε βεβαία, όλοι ευθύνη, προπονητές και γονείς, Όλοι μαζί πρέπει να  μάθουμε στα παιδιά μας, σ αυτούς τους αυριανούς πρωταθλητές  να διαχειρίζονται την προσπάθεια, την ανάγκη να γίνουν καλύτεροι αλλά και την απόρριψη».

           

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 23:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπαράζ ανόδου την Κυριακή οι Γυναίκες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας