Τελευταία ενημέρωση 19:00, 18 Ιουν 2018

Σε νέες βάσεις το Γυναικείο Τμήμα!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά την πολυπόθητη άνοδο του ΓΣΠ στα σαλόνια της Α1, σειρά παίρνει η οργάνωση στο γυναικείο τμήμα της ομάδας του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Μπορεί να μην είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό αλλά η γυναικεία ομάδα του ΓΣΠ έχει χαρίσει σπουδαίες διακρίσεις στον πρεσβευτή της πόλης με συνεχή παρουσία στις κορυφαίες κατηγορίες και κατακτήσεις κυπέλλων της ΕΣΚΑ.

Από φέτος το γυναικείο τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου περνάει σε νέα εποχή αφού αποφασίστηκε από τη Διοίκηση της ομάδας να δημιουργηθεί μια διοικούσα επιτροπή με ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα στο Περιστέρι ώστε οι γυναίκες του συλλόγου να αποκτήσουν την αίγλη των παλαιότερων χρόνων.

Το πλάνο της νέας διοικούσας επιτροπής που αναμένεται να ανακοινωθεί από το σύλλογο τις επόμενες μέρες θα δώσει μεγάλη βάση στην ενίσχυση των ακαδημιών της ομάδας με σταθερό αναπτυξιακό πλάνο ανάδειξης νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τον κορμό της γυναικείας ομάδας.

Από τη διοικούσα επιτροπή θα γίνουν επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς για την στήριξη σε κρίσιμα παιχνίδια και γενικότερα θα υπάρξει μια μεγαλύτερη επικοινωνία της ομάδας στον κόσμο του Περιστερίου.

Αναμένοντας και τις ανακοινώσεις από τη διοίκηση του ΓΣΠ περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ένα ακόμα τμήμα του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας να επιτυγχάνει τους στόχους του μέσα από μια υγιή διαχείριση.

Brizolakia
Top Sound
Hatzi
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Προβάδισμα για Λάμπρου

Προβάδισμα για Λάμπρου

18 Ιουν 2018 ΠΑΕ Ατρόμητος

Νέος προπονητής ο Γιώργος Αρχοντάκης!
Έκλεισε και ανακοινώνει προπονητή!

Έκλεισε και ανακοινώνει προπονητή!

18 Ιουν 2018 Άγιος Ιερόθεος

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του Υγρού Στίβου!
Πεδουλάκης:«Αρχές και νοοτροπία»

Πεδουλάκης:«Αρχές και νοοτροπία»

18 Ιουν 2018 ΓΣ Περιστερίου

Στην παρουσίαση του Αργύρη!
Συλλυπητήρια για τον Κώστα Πολίτη!

Συλλυπητήρια για τον Κώστα Πολίτη!

18 Ιουν 2018 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας