Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάναντι:«Να εμφανιστούμε καλύτεροι»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τον ένα χρόνο εμπειρίας του στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Νταμίρ Κάναντι, που αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ και γενικότερα την πορεία της χρονιάς. 

Αναλυτικά όσα είπε στο αυστριακό ραδιόφωνο «ready2music» και στην εκπομπή «sportarena»

Για τη σεζόν του Ατρόμητου: «Είχαμε μια νέα ομάδα, με 15 μεταγραφές που έπρεπε να προσαρμοστούν γρήγορα. Τα καταφέραμε πάντως αρκετά καλά, είχαμε τις κατάλληλες συνθήκες να δουλέψουμε, παρά τις πολλές αλλαγές. Ήταν μεγάλη η χαρά που πήραμε απ’ όσα κατάφερε στη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος. Είχαμε τον Αμρ Ουάρντα, που θα παίξει με την Αίγυπτο στο Μουντιάλ, ενώ τέσσερις Έλληνες έπαιξαν στην Εθνική ομάδα μέσα από τη δουλειά τους στον Ατρόμητο. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος, η Ξάνθη, ο Αστέρας Τρίπολης που έχουν ίδιους στόχους με μας, οπότε είναι επιτυχία ότι μπήκαμε στην πρώτη πεντάδα.».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη, αλλά τη συνήθισα γρήγορα. Ήταν πολύ δυσάρεστο το περιστατικό με την διάρρηξη στο σπίτι μου από ληστές, τρόμαξαν πολύ και η κόρη και η γυναίκα μου. Ωστόσο, αυτό πια ανήκει στο παρελθόν, άλλωστε μετά από λίγες εβδομάδες το είχαμε ξεχάσει πια. Συνηθίσαμε στην πόλη με τις αποστάσεις, τις περιοχές, τις μάθαμε πια».

Για το περιστατικό της εισόδου του Σαββίδη στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά τη γνώμη μου η πιο δυνατή ομάδα, έπαιξε καλύτερα, τον θεωρώ πρωταθλητή για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού, υπάρχει μεγάλη ιστορία στην κόντρα των ομάδων στην Ελλάδα. Ασφαλώς και η ενέργειά του Σαββίδη δεν ανήκει στο πλαίσιο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αν και μετά ζήτησε συγγνώμη. Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μετά απ’ αυτό η κυβέρνηση διέκοψε το πρωτάθλημα. Είναι περιττά όλα όσα συνέβησαν, προφανώς όλοι προτιμάμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, οι οπαδοί να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά, να μην παρασυρόμαστε από τα λάθος συναισθήματα. Η Ελλάδα δεν μοιάζει με την Αυστρία, διαφέρουν πολύ σαν χώρες, έχουν διαφορετική κουλτούρα, αυτό φαίνετα και στον τρόπο με τον οποίο φέρονται οι φίλαθλοι. Στην Αθήνα υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο και οπαδοί της μιας δεν μπορούν να πάνε σε περιοχές που “ανήκουν” σε άλλους».

Για το νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο:
«Στην Ελλάδα οι προπονητές δεν αντέχουν πολύ σε έναν πάγκο, υφίστανται έντονη κριτική και απολύονται εύκολα. Έτσι είναι δύσκολο για κάποιον να δουλέψει με σχέδιο, να προγραμματίσει όσα θέλει. Η ΑΕΛ φέτος άλλαξε πέντε προπονητές! Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι, αφού αν δεν τα πάμε καλά δεν θα θυμάται κανείς όσα καταφέραμε στην περσινή σεζόν».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 14:13