Τελευταία ενημέρωση 08:53, 20 Απρ 2024

Αντίστροφη μέτρηση για το διήμερο στο Γέρακα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Β΄ Φάση της Α2 στο πόλο. Το Σάββατο και την Κυριακή 16/6 και 17/6 ο Αρσένης Μαρούλης και η ανδρική ομάδα του Περιστερίου δίνουν 3 αγώνες διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική Γ΄ Φάση που θα αναδείξει τις δύο ομάδες ανόδου στην Α1!

Σε αυτό το 15νθήμερο που μεσολάβησε από τον τελευταίο αγώνα στο Χαλάνδρι , η ομάδα έδωσε μία σειρά φιλικών προετοιμασίας και δούλεψε πάνω στα συστήματα που θα χρησιμοποιηθούν στα 3 αυτά σημαντικά παιχνίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες , όλοι οι παίκτες του ΓΣΠ βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και είναι σε πλήρη ετοιμότητα για το «πολιστικό» διήμερο!

Σημαντικός παράγοντας πλέον θα είναι και ο κόσμος που θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε όλους τους αγώνες που θα δώσει. Να θυμίσουμε ότι ο «πρεσβευτής» ξεκινά με 3 βαθμούς σαν πρωτοπόρος της Α΄ Φάσης .

Αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα , αρκεί να μπορέσει να κρατήσει την διαφορά και να κατακτήσει την μία από τος δύο πρώτες θέσεις του Ομίλου , που οδηγούν στην επόμενη φάση. Τίποτα δεν είναι εύκολο από εδώ και πέρα... και την διαφορά θα την κάνει ο κόσμος!

Και τα τρία παιχνίδια θα γίνουν στο κολυμβητήριο του Γέρακα, μιας και δεν καταφέραμε να πάρουμε τον όμιλο στο Περιστέρι, αλλά ο κόσμος του Περιστερίου έχει αποδείξει διαχρονικά ότι ξέρει να ακολουθεί τις ομάδες της πόλης. Αυτό θα γίνει σίγουρα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και κάνοντας τον Γέρακα ... Περιστέρι , θα τα καταφέρουμε!

Να θυμίσουμε το πρόγραμμα του ΓΣΠ:

 Σάββατο 16/6 – ΩΡΑ 18:30

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

 Κυριακή 17/6 – ΩΡΑ 09:30

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΦΘ

 Κυριακή 17/6 – ΩΡΑ 17:00

ΑΣ ΑΡΗΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Οι τέσσερις ομάδες μπαίνουν στην Β΄ Φάση με :

  1. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                     3 Βαθμοί
  2. ΑΣ ΑΡΗΣ                                2 Βαθμοί
  3. ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ                1 Βαθμό
  4. ΟΦΘ                                      0 Βαθμοί

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας