Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πούλιος και άμυνα τα «κλειδιά» της ανόδου!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η φετινή χρονιά για τον Ηρακλή καθώς συνδυάστηκε από την άνοδο στη Β' κατηγορία.

ΤΟΥ Σ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

Μερικά χρήσιμα στατιστικά στοιχεία της πορείας του που αποδεικνύουν ότι ο σκόρερ Πούλιος και η άμυνα αποτελέσαν το κλειδιά της ανόδου είναι τα εξής:


== Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε την καλύτερη άμυνα στον όμιλο δέχτηκε 17 γκόλ σε 25 αγώνες και την 9η επίθεση στον όμιλο με την διαφορά με τον Πρωτοπόρο Νεοπεντελικό να είναι στο εξωπραγματικό 41 γκολ περισσότερα από τον ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την 2η ομάδα που κέρδισε την άνοδο.

==Αχίλλειος πτέρνα του ¨ΗΡΑΚΛΗ¨ ήταν η εντός έδρας συγκομιδή βαθμών.
Σε 12 αγώνες είχε 5 Νίκες 6 Ισοπαλίες και 1 Ήττα κατέλαβε την 6η θέση.
H επίθεση του με 21 γκολ τον οδηγεί στην 10η θέση στα εντός έδρας παιχνίδια.

==Η εκτός έδρας συγκομιδή των 24 βαθμών σε 12 αγώνες (3 παραπάνω βαθμοί από εντός έδρας) όπου του δίνει την 3η θέση είναι ουσιαστικά το στοιχείο εκείνο που οδηγεί την ομάδα σε μπαράζ.

==Οι κανονιέρηδες του ήταν με διαφορά ο Πούλιος Γιώργος 16 γκόλ και ακολούθησε ο Ζαγκοβάς Σταύρος 8 γκόλ. Το 1ο γκολ που έβαλε διαφορετικός παίκτης εκτός του Πούλιου ήταν την 9η αγωνιστική ήταν το 10ο γκολ της ομάδας και το έβαλε ο Τζαβάρας Υ.

== Η μεγαλύτερη νίκη ήταν την τελευταία αγωνιστική την 26η όπου κέρδισε με 7-0.Περισσότερα από 3 γκολ έβαλε 2 φορές ακόμη την 13η αγωνιστική και στον αγώνα μπαράζ το 0-4.

== Σε 14 αγώνες δεν δέχτηκε γκολ.

Θ. Στην πρώτη 20άδα της Ε.Π.Σ. Αθηνών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής βρίσκονται τρείς παίκτες.
Ο Τζαβάρας Υψηλάντης στην 2η θέση με 2092 λεπτά στην 6η θέση ο Καπιζιώνης Γιάννης με 2070 και στην 8η θέση ο Καρακωνσταντής Αλέξανδρος με 2052 λεπτά συμμετοχής.

== Μοναδικός Ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε στο ανδρικό τμήμα προερχόμενος από την ακαδημία που μπορεί να αγωνισθεί και στο εφηβικό και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι ο Δρουγουνάκης Γιάννης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 17:12