Τελευταία ενημέρωση 12:36, 20 Απρ 2024

Περιμένει για λίγο ακόμη τον Χατζηϊσαία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά τους Δημήτρη Γιαννούλη και Σπύρο Ρισβάνη, ο Ατρόμητος επιχειρεί να φέρεις εις πέρας ακόμα μία δύσκολη υπόθεση, διατηρώντας στο ρόστερ του τον Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Περιστερίου είναι διατεθειμένη να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα τον έτερο πύργο της άμυνας και έχει την άνεση να το κάνει, ύστερα από το happy end με τον παρτενέρ του στα μετόπισθεν στο περασμένο πρωτάθλημα.

Πλέον αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό με τον Χατζηισαΐα όμως να παραμένει βασικός στόχος. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ψάχνεται για ομάδα στο εξωτερικό, καθώς αυτή είναι η προτεραιότητα του. Ο Ατρόμητος έχει αφήσει ένα χρονικό περιθώριο, αναμένοντας τις εξελίξεις για τον εν λόγω στόπερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Αν πάει μακριά η... βαλίτσα, θα επιλέξει μία από τις περιπτώσεις αμυντικών, που ήδη έχει ξεχωρίσει και επίσης έχει ψηλά στη λίστα του. Υπάρχει έτοιμο πλάνο και θα ενεργοποιηθεί. Αλλωστε, επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να έχει αποκτηθεί στόπερ ως την έναρξη της προετοιμασίας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Χατζηισαΐα με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, κάτι που σημαίνει ότι και οι Θεσσαλονικείς πρέπει να αποφασίσουν τι θα πράξουν (αν θα του το ανανεώσουν πριν τον παραχωρήσουν σε οποιαδήποτε ομάδα).

Πηγή:atromitistas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γαρουφαλιάς:«Ο Ατρόμητος έχει τα πάντα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας