Τελευταία ενημέρωση 07:00, 23 Ιαν 2019

Ο ΓΣΠ θα δώσει αίγλη στην Α1 και όχι η Α1 στον ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έχει ξεκινήσει  σιγά σιγά τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά που σηματοδοτεί την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια και αν εμείς εδώ στο Περιστέρι είμαστε μια φορά χαρούμενοι, το «οικοδόμημα» του ελληνικού μπάσκετ (ομοσπονδία, ομάδες, διαιτητές, δημοσιογράφοι) πρέπει να είναι δύο φορές χαρούμενο για την επιστροφή αυτή.

Το Περιστέρι είναι ένα «μεγάλο όνομα» για το ελληνικό μπάσκετ που ευτυχώς πέρσι τέτοιο καιρό δεν το...μαγαρήσαμε και θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι η Α1 που θα δώσει αίγλη στον ΓΣΠ αλλά θα είναι ο ΓΣΠ που θα δώσει αίγλη στην Α1 κατηγορία.

Με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες, δεν μπορεί ο ΓΣΠ να συγκριθεί με ομάδες του μεγέθους του Κόροιβου, του Λαυρίου, της Κύμης ακόμη και του Προμηθέα Πατρών που ήταν φέτος η ευχάριστη έκπληξη.

Όπως λέμε στο ποδόσφαιρο ότι η Σούπερ Λίγκα χρειάζεται τον Παναθηναϊκό ή τον Άρη και τον Ηρακλή έτσι και το μπάσκετ χρειάζεται ομάδες σαν τον ΓουΣουΠού γιατί έχει ένα δυνατό brand name και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο μπασκετικός χώρος.

Το μόνο που χρειάζεται από τη δική μας πλευρά είναι να «θωρακιστούμε» καλά, να δημιουργηθεί μια ομάδα με καλές προοπτικές η οποία με την συμπαράσταση του κόσμου της που διψάει για να τη δει στην Α1 θα μπορέσει σύντομα να βγει και εκτός των συνόρων.

Θέμα χρόνου είναι....

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 14:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο δικός μας Αργύρης στον πάγκο του ΓΣΠ! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας