Τελευταία ενημέρωση 08:00, 22 Φεβ 2019

Ανατροπή δεδομένων για το νέο προπονητή!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια μικρή ανατροπή στα σχέδια της διοίκησης του ΓΣΠ καθυστερεί για λίγο ακόμη την πρόσληψη του προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ενώ πριν από μια εβδομάδα ο Ηλίας Ζούρος φάνταζε το απόλυτο φαβορί με την προϋπόθεση ότι θα έβρισκε λύση με την Εθνική Γεωργίας της οποίας είναι προπονητής, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κάδρο μπήκε πάλι το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο καταξιωμένος περιστεριώτης προπονητής και γέννημα θρέμμα του ΓΣΠ ήταν πάντα στο μυαλό των ανθρώπων του ΓΣΠ με τη διαφορά ότι η περίπτωση του να βρεθεί στον πάγκο τη ομάδας είχε εγκαταλειφθεί, αυτό άλλωστε έλεγε και ο ίδιος σε πηγαδάκια στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σκουντή την περασμένη εβδομάδα ότι δεν  υπάρχει τέτοιο σενάριο στον ορίζοντα.

Στον αθλητισμό όμως τα πάντα είναι ρευστά και από την στιγμή που ο Πεδουλάκης είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κομμάτι» για τον ΓΣΠ, η διοίκηση το προσεγγίζει με σεβασμό και προσπαθεί μέσα από τις επαφές μαζί του να διαπιστώσει σημεία προσέγγισης. Άλλωστε είναι γνωστή η φιλία του με τον Φίλιππο Κότση.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ζούρος ή ο Πεδουλάκης θα είναι προπονητής του ΓΣΠ στη νέα χρονιά. Η πιθανότητα να εμφανιστεί ένας τρίτος υποψήφιος και να αποτελέσει τον «εκλεκτό» της διοίκησης θα ειναι μεγάλη έκπληξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 19:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συλληπητήρια για τον Π. Γιαννακόπουλο! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας