Τελευταία ενημέρωση 19:06, 18 Απρ 2024

Ο Μηλίτσης νέος προπονητής του Δικέφαλου!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Δημήτρης Μηλίτσης που ξεχωρίζει για την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αγάπη του για τις ομάδες της πόλης μας προεξέχοντος του Ατρόμητου του οποίου είναι ένθερμος φίλαθλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου Περιστερίου.

Με πείρα σχεδόν  25 χρόνων στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου ο Μηλίτσης  έρχεται να βάλει  ένα λιθαράκι γνώσεων, εμπειρίας, με πολύ διάθεση και γεμάτος αισιοδοξία στην ομάδα του Δικεφαλου για να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Α'κατηγορία του πρωταθληματος.
Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η συνεργασία αφού και οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά για αρκετό διάστημα αλλά τώρα ήταν ο κατάλληλος χρόνος για να υλοποιηθεί η κοινή τους επιθυμία.
Ο Μηλίτσης  ενημερώθηκε από την διοίκηση για τα αγωνιστικά όσο και για τα οργανωτικά δρώμενα και τους στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Την δεδομένη χρονική στιγμή προέχει η ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες. Στις τάξεις του Δικεφαλου έχουν προστεθεί  ήδη τρεις αξιόλογες μονάδες και έπεται συνέχεια των μεταγραφικων εκπλήξεων!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 14:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η κορυφή είναι μόνο για τον Ατρόμητο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας