Τελευταία ενημέρωση 10:13, 19 Απρ 2024

Από την Ακαδημία του Ηρακλή Π. στην Shanghai Shenhua!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Σαν σε παραμύθι» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ζωής του Παναγιώτη Βούλγαρη ο οποίος ξεκίνησε από το Παμπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Ηρακλή Περιστέρι και η μοίρα το θέλησε να εργάζεται εδώ και ένα χρόνο στην Κίνα για λογαριασμό της Σαγκάης.

Ο Βούλγαρης απόφοιτος της σχολής των ΤΕΦΑΑ ξεκίνησε να ασχολείται από τα  τμήματα υποδομής του Ηρακλή όπου είχε άριστη συνεργασία με τον Νίκο Δασκαλόπουλο.

Την σεζόν  2013-2014 σαν προπονητής του Παμπαιδικού τμήματος είχε και την μεγαλύτερη επιτυχία όπου τερμάτισε στην 1η θέση.
Αναλυτικά σε 16 αγώνες είχε 13 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες και σύνολο 40 βαθμών.  Συνολικά εργάστηκε πέντε χρόνια στην Ακαδημία του Ηρακλή.


Το ενδιαφέρον του και οι πρωτοποριακές του ιδέες σε σεμινάριο προπονητών όπου φοιτούσε κέντρισαν το ενδιαφέρον του Τραϊανού Δέλλα όπου και τελικώς του πρόσφερε την θέση του Γυμναστή στην Α.Ε.Κ.  Πριν την Α.Ε.Κ είχε εργασθεί στον Πανιώνιο με προπονητή τον Τάκη Λεμονή.
Στη Α.Ε.Κ συνεργάσθηκε με τους προπονητές Τραϊανό Δέλλα , Τιμούρ Κετσπάγια, Στέλιο Μανωλά όπου κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος , Γκουστάβο Πογιέτ και Ζοσέ Μοράις.

Όταν ο Πογιέτ ανέλαβε τη κινέζικη Σαγκάη του έκανε την πρόταση να τον ακολουθήσει εκείνος την αποδέχθηκε ως μια πολύ πρόκληση και δικαιώθηκε
ΜΕ καθήκοντα Fitness coach γυμνάζει την ποδοσφαιρική ομάδα Shanghai Greenland Shenhua και πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του κινέζικου FA Cup που έδωσε και το εισιτήριο για το  Ασιατικό Champions League.

Παρά την αποχώρηση του Πογιέτ ο Βούλγαρης εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά στην Κίνα και να απολαμβάνει τις ξεχωριστές στιγμές που απλόχερα του τις προσφέρει η «ζωή σαν παραμύθι».

Σ.ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας