Τελευταία ενημέρωση 00:43, 19 Απρ 2024

Όταν η ανιδιοτέλεια συναντά την αγάπη και το μεράκι!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τον λες παρορμητικό, τον λες «άρρωστο» με το water polo αλλά τον λες και εργάτη, ακούραστο, ανιδιοτελή, οραματιστή για ένα σπορ που με τη δική του «τρέλα» και την παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο πρώτος διδάξας  Άκης Λιγνός το έχει αγκαλιάσει μια σημαντική μάζα περιστεριωτών και συνεχίζει να το αγκαλιάζει όλο και περισσότερο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φέγγο, ο άνθρωπος που προσωπικά με έμαθε πάλι να θυμηθώ το water polo καθώς έκανε το restart του τμήματος «εκ των έσω»  ως Έφορος μαζί με τοΥς Μπάμπη Παπασπηλίου-Βασίλη Λόη και τώρα «εκ των έξω» παραμένει ένας από τους πιο πιστούς φίλους της Ανδρικής Ομάδας Water Polo του ΓΣΠ που δίνει τη μάχη της για την άνοδο στην  Α1 κατηγορία.

Γι’ αυτό και ο  ίδιος είναι μαχητικός γι’ αυτό και  η άποψη του για το άθλημα που υπηρετεί (και δεν έχει σημασία αν το υπηρετεί από μέσα ή από έξω) έχει βαρύτητα γιατί δεν κρύβει μέσα της  ιδιοτέλεια αλλά μόνο την αγάπη  και το μεράκι για την πρόοδο των συλλόγων της πόλης μας.

Με αφορμή λοιπόν το διαχρονικό αίτημα του Water Polo για  να μετακομίσει στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών ο Γιάννης Φέγγος έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Τιμή σου δεν είναι να τα βρεις όλα έτοιμα!!!
Τιμή σου είναι να δουλέψεις και να φτιάξεις!
Να αφήσεις παρακαταθήκη στην Νεολαία της πόλης σου!
Να καταφέρεις να κάνεις όλο τον κόσμο να τιμά το μπλουζάκι, το σκουφί , το μαγιό των ομάδων του Περιστερίου!
Να σταματήσουν τα μάτια σου να βλέπουν μισογεμάτα στάδια, γήπεδα και κολυμβητήρια !
Στην Α2 η ΟΜΑΔΑ , με δυναμική για Α1 , με 17 χρόνια ιστορία και μοναχική πορεία στο πόλο, με υποσχέσεις για χώρους και στα δύο κολυμβητήρια ... και μετά από δύο χρόνια από εκείνη την κουβέντα στο Δημαρχείο συνεχίζουν να μας αγνοούν και να μας κοροϊδεύουν !
Μήπως ήρθε η ώρα ο Δήμαρχος να υλοποιήσει ότι υποσχέθηκε τον Δεκέμβριο του 2016;
17 χρόνια φωνάζουμε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ σε κάθε κολυμβητήριο που κολυμπάμε!
Πόσο περισσότερο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ να φωνάξουμε για να μας ακούσουν ;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Αργύρης είναι το «κάτι άλλο» για εμάς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας