Τελευταία ενημέρωση 10:35, 20 Απρ 2024

Στο μακρινό Πολύκαστρο ζωγραφίζουν το σήμα του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όταν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ηφαίστου Περιστερίου ποζάρουν κρατώντας τη  φανέλα της ΑΕΚ (διαβάστε εδώ την εξήγηση του αντιπρόεδρου του Ήφαιστου κ. Λάππα http://www.peristerisports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=16422:i-thesi-tou-lappa-gia-ti-fotografia&Itemid=685)  , στο πολύ μακρινό Πολύκαστρο Κιλκίς σε μια περιοχή που δεν θα υπήρχε πρόσβαση δίχως την ύπαρξη του Δικτύου Σχολών, τα παιδιά της τοπικής ομάδας κρατούν με μεγάλη χαρά το έμβλημα του Ατρόμητου και ζωγραφίζουν στο προσωπάκι τους το σήμα του Ατρόμητου!!

Νέοι φίλοι δημιουργούνται εκτός Περιστερίου, την ίδια ώρα που οι ηγέτες περιστεριώτικου συλλόγου δίνουν το μήνυμα «είμαστε με άλλη ομάδα» σε δεκάδες παιδιά από την Ακαδημία τους που πρέπει να έχουν όνειρο να παίξουν πρώτα στη μεγάλη ομάδα της πόλης τους και μετά να ανοίξουν όσα έχουν τη δυνατότητα τα φτερά τους για άλλες πολιτείες.

Στο Πολύκαστρο βρίσκεται από χθες λοιπόν ο Τόλης Αποστόλου για να παρακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ΑΕ Πολυκάστρου με το χρώμα του Ατρόμητου να είναι έντονο λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιούνιος 2018 14:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Από αύριο τα νέα διαρκείας του Ατρόμητου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας