Τελευταία ενημέρωση 12:35, 18 Ιαν 2019

Η θέση του Λάππα για τη φωτογραφία!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ήφαιστου κ. Λάππας στο peristerisports για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει να κρατάει μια φανέλα της ΑΕΚ έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημοθεόδωρο.

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Αυτή η φωτογραφία δεν έγινε για να προσλάβει κανέναν πόσο μάλλον τη μεγάλη ομάδα της πόλης μας, τον Ατρόμητο τον οποίο σέβομαι και χαίρομαι για τις επιτυχίες του.

Στο παρελθόν είχα διατελέσει αθλητής της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ κι επειδή κατέκτησε το πρωτάθλημα έβγαλα αυτή την αναμνηστική φωτογραφία ως παλιός παίκτης του τμήματος. Έτυχε να ήταν μαζί μου και ο πρόεδρος κ. Δημοθεόδωρος  και μπήκε και αυτός στο κάδρο της φωτογραφίας, Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο».

Το peristerisports σέβεται την άποψη του αντιπρόεδρου του Ήφαιστου. Επιμένουμε όμως ότι ήταν μεγάλο λάθος για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο ενός περιστεριώτικου συλλόγου ακόμη και αν δεν έγινε με πρόθεση γιατί δίνονται λανθασμένα μηνύματα στην «οικογένεια» του Ήφαιστου που αριθμεί με την Ακαδημία και τους γονείς των παιδιών 1000 άτομα.

Επιπλέον η διοίκηση ενός σωματείου είτε επαγγελματικού, είτε ερασιτεχνικού σημαίνει και απόλυτος σεβασμός στην ιστορία του έστω και την πολύ μικρότερη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τη Δευτέρα η επαναληπτική ΓΣ! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Μόνο να..κερδίσει έχει στον Ταύρο!

Μόνο να..κερδίσει έχει στον Ταύρο!

17 Ιαν 2019 ΑΟ Περιστερίου

Υπέρ του ΓΣΠ η πλάστιγγα με ΑΕΚ!

Υπέρ του ΓΣΠ η πλάστιγγα με ΑΕΚ!

17 Ιαν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Στη Χωράφα με ΑΟ Ιλίου!

Στη Χωράφα με ΑΟ Ιλίου!

17 Ιαν 2019 Ήφαιστος

Μπήκε ο Βασιλακάκης!

Μπήκε ο Βασιλακάκης!

17 Ιαν 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι Γυναίκες!

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι Γυναίκες!

17 Ιαν 2019 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας