Τελευταία ενημέρωση 00:39, 19 Απρ 2024

Οι γονείς τσακώνονταν στην κερκίδα και τα παιδιά τους αγκαλιάζονταν!

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απίστευτες εικόνες με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή του ΑΟ Πάρου Κ16 Δημήτρη Τραινταφυλλάκο, (η Πάρος είναι μέλος του δικτύου σχολών) εκτυλίχθηκαν στον τελικό Κυκλάδων με αντίπαλο τη Νάξο.

Τα παιδιά του ΑΟ Πάρου και της Νάξου άφησαν στην άκρη την αντιπαλότητα των δύο νησιών και έφυγαν αγκαλιασμένα από το γήπεδο, την ίδια ώρα που οι γονεί τσακώνονταν αστην κερκίδα.

Η Νάξος ήταν εκείνη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κυκλάδων αλλά αυτό δεν άρεσε στους «ντόπιους» με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση στην κερκίδα. Η...απάντηση όμως από τον ΑΟ Πάρου που δικαιώνει τον Τόλη Αποστόλου για να εντάξει τον συγκεκριμένο σύλλογο στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου ήταν αποστομωτική.

Αρχικά ο προπονητής της Πάρου πήρε τον συνάδελφο του στο κέντρο του γηπέδου και φωτογραφήθηκε μαζί του για να στείλει το πρώτο μήνυμα στην κερκίδα και κατόπιν προέτρεψε τα «παιδιά» του να χειροκροτήσουν τους αντιπάλους τους σε μια πρωτοβουλία ήθους και αγωνιστικής άμιλλας.

Μάλιστα οι παίκτες και ο προπονητής της Πάρου συνόδευσε την αποστολή της Νάξου μέχρι το λιμάνι για να την αποχαιρετήσει στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα σε όλους τους γονείς ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή με νικητή και νικημένους, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να «καλλιεργεί» τη φιλία, τον σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθαι».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μάιος 2018 22:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βασικός με Βέλγιο ο Ουάρντα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας