Τελευταία ενημέρωση 15:00, 25 Απρ 2024

«Όμορφη συμφωνία» για Γιαννιώτη-Ρισβάνη με ΟΣΦΠ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Αντρέα Γιαννιώτη χωρίς να καταβάλλει τη ρήτρα επαναγοράς των 300 χιλ. ευρώ ήρθε ο Ολυμπιακός, ο οποίος από την πλευρά του θα παραχωρήσει στους Περιστεριώτες χωρίς αντίτιμο τα δικαιώματα του Σπύρου Ρισβάνη.

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς ειδικά για τις ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος. Στο πλαίσιο αυτής, οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε μια συμφωνία που αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες και αφορά επί της ουσίας μια ανταλλαγή ανάμεσα στον Αντρέα Γιαννιώτη και τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο πρώτος, επιστρέφει του χρόνου στο Λιμάνι αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι ένας από τους τερματοφύλακες του νέου ρόστερ που φτιάχνουν, ενώ αντίθετα ο δεύτερος δεν θα υπολογιζόταν για βασικός, αφού ο Ολυμπιακός θα πάει σε λύσεις από την ξένη αγορά για το κέντρο της άμυνάς του.

Η λύση που βρέθηκε για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, είναι να παραχωρήσει ο Ολυμπιακός στον Ατρόμητο το 100% των δικαιωμάτων του Ρισβάνη που ούτως ή άλλως επιθυμούσε να μείνει στο Περιστέρι και την ίδια ώρα -ως αντίτιμο- να μην καταβάλλει τη ρήτρα επαναγοράς των 300 χιλ. ευρώ που προβλεπόταν για να πάρει πίσω τον Γιαννιώτη. Στην παρούσα φάση, απομένει απλά να συμφωνήσουν και οι ποδοσφαιριστές για τα νέα συμβόλαια που θα κληθούν να υπογράψουν και φυσικά θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας