Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση εθελοντικής συμμετοχής στο Cosmogym 2018!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mε σύνθημα «Έλα στη γιορτή μας» δηλώστε την εθελοντική συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη γιορτή της γυμναστικής  «Cosmogym 2018» που διοργανώνεται από την ΑΠΕ Γιτάνη.

Η πρόσκληση Εθελοντικής Συμμετοχής αναφέρει τα εξής:

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του Εθελοντικού Προγράμματος του Φεστιβάλ και του Διαγωνισμού Γυμναστικής Για Όλους «COSMOGYM 2018», που διοργανώνεται και φέτος για 7η συνεχή χρονιά από την Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη», υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και των Special Olympics Hellas, και την έγκριση της EΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία).

Με τη συμμετοχή 7000 αθλητών από όλη την Ελλάδα, ηλικιών 3-70 ετών, η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας, στο Περιστέρι.

Η συμμετοχή των εθελοντών μας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της διοργάνωσης! Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε για λίγες μέρες μέλος της ομάδας των εθελοντών μας, και όλοι μαζί να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό της συνεισφοράς στη διεξαγωγή της μεγαλύτερης γιορτής της Γυμναστικής!

Γίνετε μέρος της ομάδας μας, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής!

http://cosmogym.gr/be-a-volunteer/

H διοργάνωση θα παράσχει στους εθελοντές τα παρακάτω:

- Εκπαίδευση την Κυριακή 17 Ιουνίου
- T-shirt της διοργάνωσης
- Διαπίστευση της διοργάνωσης
- Νερά / χυμούς / snacks κατά τη διάρκεια της βάρδιας και επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προιόντα κυλικείου
- Δίπλωμα συμμετοχής
- Ενθύμιο μετάλλιο της διοργάνωσης
- Ασφάλιση κατά τη διάρκεια της βάρδιας

Επιπλέον πληροφορίες για το COSMOGYM, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.cosmogym.gr και στη fb σελίδα https://www.facebook.com/cosmogym.gr/».