Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Όλοι μαζί για την άνοδο του πόλο»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μπορεί η αθλητική δραστηριότητα να έχει περιοριστεί σημαντικά καθώς βρισκόμαστε στη λήξη της σεζόν, εν τούτοις οι οργανωμένοι φίλαθλοι βρίσκονται πάντα κοντά στα τμήματα του ΓΣΠ που έχουν ακόμη υποχρεώσεις με πιο σημαντική βέβαια την προσπάθεια του Water Polo για την άνοδο στην Α1 κατηγορίας.

Σε ανακοίνωση τους λοιπόν οι Fentagin αναφέρουν τα εξής:

««Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ με το επιβλητικό 4-12 πέρασε και απο το χαλάνδρι, τελιώνοντας την Α' φάση με 12 νίκες, σε 14 αγώνες. Η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη και ο κόσμος περιμένουν την κλήρωση της επόμενης φάσης ανόδου που θα πραγματοποιηθεί 30/5 στα γραφεία της κοε, με τους αγώνες να αρχίζουν την Παρασκευή 15/6. Όλα για όλα για την άνοδο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..!!

Το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο που μας πέρασε διεξήχθη στο κλειστό μας το final four της εσκα για τους Παμπαίδες 2003 και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Τα πιτσιρίκια του Γιάννη Παύλου επικράτησαν στον ημιτελικό με σκορ 78-54 της ολυμπιάδας παπάγου και προκρίθηκαν στον τελικό. Εκεί η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, όπου γνώρισαν την ήττα με σκορ 52-50 απο την τριπλή κορώνα, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην ηλικιακή τους κατηγορία. Ένα μεγαλό μπράβο στα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει.

Πολλά μπράβο και στη νέα γενιά που βρέθηκε στο κλειστό και με την παρουσία τους έδωσαν την δικιά τους ώθηση στην προσπάθεια των παιδιών για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ - ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Μάιος 2018 21:52