Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο «καφές των αναμνήσεων» με τον «Βέλγο» Στέργο Μαρίνο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Toν Στέργο Μαρίνο που κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια καριέρα στην βελγική Σαρλερουά είχε την ευκαιρία να συναντήσει ο Τόλης Αποστόλου και να θυμηθούν τα πάλιά πίνοντας καφέ στο περιθώριο της παραμονής του στη Κω.

Ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε στο νησί του Ιπποκράτη μαζί με τον προπονητή Σωτήρη Ρίζο για να πραγματοποιήσει αξιολόγηση 70 παικτών που οργάνωσε ο Ανταγόρας Κω, μέλος του δικτύου σχολών.

Ο Μαρίνος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις καλοκαιρινές του διακοπές και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία για να συναντήσει με τους δύο πρώτους προπονητές που συνάντησε μπροστά του φεύγοντας από την Κω για να ζήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο.

Ήταν Ιανουάριος του 2005 όταν μεταπήδησε στην ομάδα Νέων της Χαλκηδόνας με προπονητή τον Τόλη Αποστόλου και βοηθό του τον Σωτήρη Ρίζο. Το καλοκαίρι του ίδιουςέτους έγινε επαγγελματίας στον Ατρόμητο, καθιερώθηκε και η συνέχεια είναι γνωστή: Παναθηναϊκό και Σαρλερουά οι επόμενοι σταθμοί μιας αθόρυβης αλλά ουσιαστικής καριέρας.

Μαζί στην παρέα και ο Μπάμπης Ναβροζίδης, Υπεύθυνος Ακαδημίας του Ανταγόρα, ο οποίος έχει άριστη συνεργασία με τον Ατρόμητο αποτελώντας τη «ψυχή» του δικτύου σχολών στα Δωδεκάνησα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Μάιος 2018 22:23