Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Απίστευτο που η... πόρνη μπάλα δεν μπήκε μέσα»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Περήφανη από τη φετινή καταπληκτική χρονιά είναι η διοίκηση του Φοίνικα που απένειμε τα εύσημα σε παίκτες, προπονητές και φιλάθλους. Σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Και ο διαιτητής Μπακογιάννης σφυρίζει τη λήξη και βάζει τέλος σε μια χρονιά που αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς μας πήγε και τελικά αλλιώς μας κατέληξε!

Μια χρονιά που μπήκε από χθες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, σαν την καλύτερη του συλλόγου μας, και έκλεισε με έναν αγώνα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, μέχρι να έρθει η δική μας άνοδος.

Μια παρέα παιδιών και προπονητή βάλθηκε φέτος να μας τρελάνει, και έκανε το κάθε Σαββατοκύριακό μας μοναδικό. Μας χάρισαν δυνατές συγκινήσεις, μοναδικές αξέχαστες στιγμές που μόνο στο ποδόσφαιρο μπορείς να της ζήσεις!

Πολύ θα θέλαμε να μη χάλαγε αυτή η συνταγή και να τη διατηρούσαμε και στη νέα σεζόν, αλλά δε γίνεται, κάποια παιδιά θα φύγουν για άλλες πολιτείες, κάτι που το ξέρουμε από καιρό.

Η προσπάθεια όλων (ποδοσφαιριστών, προπονητή, διοίκησης) ήταν ΤΙΤΑΝΙΑ, καθ' όλη τη χρονιά, το αποτέλεσμα ήταν όμως γλυκόπικρο.

Γλυκό για την πορεία και τον αγώνα που δώσαμε, πικρό γιατί αξίζαμε να είμαστε εμείς αυτοί που από σήμερα συγκαταλέγονται στην Α' κατηγορία της Αθήνας.

Όσο για χθες, λίγα μπορούμε να πούμε εμείς, περίπου 1000 άτομα είδαν και ομολόγησαν, θαύμασαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών του Γιώργου Λαζάρου.

Αυτό τα λέει όλα από μόνο του...

Απίστευτα τα παλικάρια μας, απίστευτος ο προπονητής μας, απίστευτος ο κόσμος μας...απίστευτο που δεν μπήκε η πόρνη μπάλα στα δίχτυα χθες, να μιλάμε τώρα από άλλη βάση!

Συνεχίζουμε όμως, με μια υπόσχεση ότι η νέα χρονιά θα είναι αυτή που θα φέρει αυτό που μια λεπτομέρεια μας στέρησε φέτος!

Οι πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς να ξέρουν ότι ήδη έχουν κερδίσει μια περίοπτη θέση στις καρδιές μας, και από Σεπτέμβρη, δυνατοί και ενωμένοι σαν σωστή οικογένεια όπως μόνο εμείς ξέρουμε, θα ανοίξουμε πανιά όλοι μαζί για το νέο μας ταξίδι.

Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές, καταφέρατε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε! Είμαστε περήφανοι για σας.

Για την ιστορία οι συνθέσεις του χθεσινού αγώνα:

IΑΣΩΝ (Γιώργος Μπεκρής): Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος, Καράμπελας, Δουγιέκος, Λάχας, Μιχαλόπουλος, Τσαγκάρης (86′ Αγγελόπουλος), Τσούτσουρας, Κωνσταντόπουλος (72′ Δουλεγέρης), Καραμήτος (92′ Γκίνι), Μαγριπλής

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Λαζάρου): Κούμης, Ρώιμπας, Καρανικόλαος, Καμαρέτσος, Κολέζι, Γιουλβανίδης, Χιώτης (46′ Λάσκαρης), Κούτρης, Μουράτης, Ν’ Ντιαγέ, Μάζης.