Τελευταία ενημέρωση 09:47, 19 Απρ 2024

Στο Περιστέρι η πρώτη επαγγελματική ζώνη πυγμαχίας!

Κατηγορία Αριστοτέλειο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 3 Ιουνίου για πρώτη φορά το ελληνικό φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στη διοργάνωση PRO BOXING CHALLENGE 2 τη διεκδίκηση της ελληνικής ζώνης επαγγελματικής πυγμαχίας του ΣΕΠ που εκπροσωπεί την κορυφαία ευρωπαϊκή ομοσπονδία EBU στην Ελλάδα.

Η διεκδίκηση θα γίνει μεταξύ δύο πολύ σημαντικών επαγγελματιών πυγμάχων του ΣΕΠ : Τζεμάλ Χουσεΐνογλου και Γκόγκα Γκελασβίλι, αθλητές του Κώστα Χαζαρίδη και Γιάννη Μποτόνη, αντίστοιχα. Η διεκδίκηση θα πραγματοποιηθεί σε 6 γύρους των 3΄ (6 Χ 3).

Το φίλαθλο κοινό περιμένει με αγωνία αυτή την αναμέτρηση, γιατί πρόκειται για δύο σκληρούς και ιδιαίτερα δυνατούς πυγμάχους που θέλουν πολύ αυτή τη ζώνη και θα τη διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο περιστεριώτης Γιώργος Στεφανόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΠ, για να διασφαλίσει στο μέγιστο δυνατό την αντικειμενικότητα του αποτελέσματος αυτού του αγώνα, έχει καλέσει διακεκριμένο και πολύ έμπειρο διεθνή διαιτητή που διαιτητεύει για πολλά χρόνια στην EBU και WBC.

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία αυτή την αναμέτρηση και ευχόμαστε να κερδίσει τη ζώνη του ΣΕΠ ο καλύτερος! Η διοργάνωση PRO BOXING CHALLENGE 2 που περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια επαγγελματικού μποξ αλλά και κικ μπόξινγκ, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι στις 3 Ιουνίου.

Πηγή: zougla.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διαδικτυακά μαθήματα από τον Γ.Στεφανόπουλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας