Τελευταία ενημέρωση 09:03, 24 Απρ 2024

Αυλαία στην κανονική περίοδο στο Χαλάνδρι!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έφτασε η ώρα της τελευταίας αγωνιστικής για την Α'  φάση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών στο Water Polo.

Το Περιστέρι ολοκληρώνει την 14άδα των αγώνων με το παιχνίδι που δίνει αύριο (Σάββατο 26/5στις 13:45) στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου με αντίπαλο τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Ένα παιχνίδι που για το Περιστέρι δεν έχει καμία απολύτως βαθμολογική αξία , μιας και ακόμα και με πιθανή ήτα (πράγμα δύσκολο) , ο pρεσβευτής του Περιστερίου θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περάσει ως επικεφαλής του Ομίλου της Β΄ Φάσης.

Ο Νηρέας από την άλλη , έχει βέβαιη την συμμετοχή του στα Play Out μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η νίκη του επί του Περιστερίου του δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στο βαθμολογικό πλασάρισμα στην φάση των Play Out.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο , στο παιχνίδι που είχε γίνει στο Περιστέρι , το τελικό σκορ ήταν 6-6 , κάτι που σίγουρα δεν έδειχνε την δυναμική και τις δυνατότητες του ΓΣΠ.

Όλα τα παιχνίδια βέβαια πρέπει να παίζονται από την αρχή μέχρι το τέλος με όλες τις δυνάμεις που έχει η ομάδα και αυτό θα γίνει λογικά και αύριο. Η διαφορά θα είναι ότι αυτός ο αγώνας δεν θα έχει το άγχος που είχαν όλοι οι προηγούμενοι.

Ο κόσμος θα ακολουθήσει και στο Χαλάνδρι για να χειροκροτήσει τον ΓΣΠ και σε αυτό το παιχνίδι – φινάλε για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α2!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 22:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ο Γιαννιώτης γυρίζει στον Ολυμπιακό» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας