Τελευταία ενημέρωση 10:29, 14 Ιουν 2024

Μεγάλη επιτυχία η εσωτερική Ημερίδα!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ακόμα διοργάνωση των Δελφινιών, η εσωτερική ημερίδα 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας στους μικρούς κολυμβητές  απέραντα χαμόγελα, καθώς έλαβαν χρυσό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα για την προσπάθειά τους!


Η ημερίδα ξεκίνησε με επίδειξη από τα τμήματα των Επιλέκτων και των Προαγωνιστικών της κλασικής κολύμβησης και ακολούθησαν τα τμήματα της Τεχνικής, τόσο το Προαγωνιστικό όσο και το Αγωνιστικό.

Η γιορτή συνεχίστηκε με τα μικρά... δελφίνια να ξεδιπλώνουν τις κολυμβητικές τους ικανότητες. Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με τα τμήματα Αρχαρίων και Προχωρημένων της μεγάλης πισίνας δίνοντας τη θέση της σε ένα τρελό παιχνίδι στο νερό με μεγάλη συμμετοχή!

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει μεταξύ άλλων: «να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Περιστερίου και τους Αντιδημάρχους Θεοδωράκο Τάσο και Μπέτση Βασίλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους τους γονείς των μικρών μας αθλητών που στηρίζουν το σύλλογό μας με την εμπιστοσύνη τους και στρέφουν το ενδιαφέρον των παιδιών τους στον αθλητισμό!
Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας , εκφράζεται ελπίδα και αισιοδοξία για ένα λαμπρό μέλλον για τα Δελφίνια Περιστερίου και τις νέες γενιές αθλητών που θα αναδυθούν μέσα στα επόμενα χρόνια».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 08:47
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Πολλά «γούστα» με Καρλίτος!

Πολλά «γούστα» με Καρλίτος!

13 Ιουν 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Εκλογές 18 Ιουνίου!

Εκλογές 18 Ιουνίου!

12 Ιουν 2024 ΑΟ Περιστερίου

Διαζύγιο με Παλλίδη

Διαζύγιο με Παλλίδη

12 Ιουν 2024 Κηπούπολη

Πρώτη ανανέωση ο Βλάχος

Πρώτη ανανέωση ο Βλάχος

12 Ιουν 2024 Ήφαιστος

Οκτώ ανανεώσεις!

Οκτώ ανανεώσεις!

12 Ιουν 2024 Ηρακλής

«Τέλος εποχής» ΓΣΠ - Πανταζόπουλου!

«Τέλος εποχής» ΓΣΠ - Πανταζόπουλου!

12 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας