Τελευταία ενημέρωση 03:03, 26 Απρ 2024

Το «ταμείο» των ομάδων του Περιστερίου στην ΕΠΣΑ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Τις προυποθέσεις για να χαρακτηριστεί «πολύ καλή» έχει για τις περιστεριώτικες ομάδες η σεζόν 2017-18 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Μετά την ολοκλήρωση και της Β' κατηγορίας (την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν Α' και Γ' κατηγορία) το ταμείο για τις ομάδες της πόλης μας που την εκπροσωπούν στην ΕΠΣΑ είναι μέχρι τώρα το εξής:

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο άνετες παραμονές και πολύ πετυχημένες παρουσίες από τον Ήφαιστο και τον ΑΟ Περιστερίου. Ο Ήφαιστος για ένα γύρο οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος και αρκέστηκε απλά σε μια αξιόλογη θέση.

Ο Όμιλος από εκεί που πέρσι έσωσε την κατηγορία σε μπαράζ, φέτος έκανε υγιεινό περίπατο.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξαιρετική πορεία για Κηπούπολη και Φοιίνικα στους ομίλους τους καθώς κατέκτησαν την 3η  θέση στους ομίλους τους.

Η Κηπούπολη διεκδίκησε θέση στα μπαράζ της ανόδου δεν το πέτυχε, αντίθετα ο Φοίνικας μπήκε στα μπαράζ και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α' Αθηνών παίζοντας με τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Το θαύμα των θαυμάτων πέτυχε η Χρυσούπολη που σώθηκε την τελευταία στιγμή απευθείας μάλιστα ενώ την είχαν καταδικασμένη. Μια αγωνιστική πριν το τέλος σώθηκε η Ανθούπολη σε μια πορεία παρόμοια με την περσινή.

Τέλος η Άμιλλα όπως και πέρσι θα διεκδικήσει την παραμονή της σε αγώνες μπαράζ. Με πολλούς παίκτες από την Ακαδημία της δεν μπορεί κανείς να την «κατηγορήσει» για αποτυχημένη χρονιά.

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αν δεν είχαμε την άνοδο του Ηρακλή θα μιλούσαμε για μια μέτρια πορεία των ομάδων της τρίτης κατηγορίας που δεν πλασσαρίστηκαν στην πλειοψηφία τους στις πρώτες θέσεις. Ο Ηρακλής με σκληρό dna από το παρελθόν πήρε την άνοδο στην Β' Κατηγορία με εμφατική νίκη στο Ίλιον με σκορ 4-0. Από εκεί και πέρα η 6η θέση που πήραν στους ομίλους τους ο Ιπποκράτης και ο Γαλαξίας είναι οι υψηλότερες μεταξύ των υπόλοιπων περιστεριώτικων ομάδων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 22:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με ρεκόρ συμμετοχών το φετινό «Cosmogym 2018»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας