Τελευταία ενημέρωση 02:49, 19 Απρ 2024

Παραμονή -θαύμα την ύστατη στιγμή!

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το θαύμα των θαυμάτων πέτυχε η Χρυσούπολη η οποία ενώ πριν λίγες αγωνιστικές ήταν σχεδόν καταδικασμένη τελικά όχι μόνο απέφυγε τα μπαράζ παραμονής που έμοιαζαν σαν τον πιο εφικτό στόχο αλλά σώθηκε απευθείας στην τελευταία αγωνιστική!.

Για να γίνει όμως αυτό συνέβησαν τα εξής: Κέρδισε τον Κεραμεικό με 1-0 και την ίδια στιγμή οι Αμπελόκηποι έχασαν στην έδρα τους από τους αδιάφορου Αμπελόκηπους κάτι που σπανίζει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η νίκη όμως επί του Κεραμεικού ήρθε με ήρωα τον τερματοφύλακα Ντελή που απέκρουσε στο 75' πέναλτι που εκτέλεσε ο Φάλαγγας.

Το γκολ της σωτηρίας πέτυχε στο 50' ο Παπαυγέρης ενώ στο 67' ο Μπάιρας είχε σουτ στο δοκάρι κάνοντας ωστόσο τη χειρότερη επιλογή καθώς δύο συμπαίκτες του περίμεναν από πιο ευνοϊκή θέση να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 95′ αποβλήθηκαν οι Παπαυγέρης και Μ. Κατρης.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Μασούρης, Κατσαρός, Ντούπης (46′ Τσίπης), Στρέμπας. Μπογράκος (64′ Ξηντάρας), Παπαυγέρης, Αλτσαντζής, Μπάιρας

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Τεπελένας, Τζουγανάτος, Μιχελής (79′ Γριτσώνης), Μ. Κάτρης, Καψάλης (63′ Ευσταθιάδης), Ζαφειράκος, Τζέτζιας, Στ. Κάτρης (73′ Νατσιός), Γιάνκολο, Πετούα, Φαλάγγας.

 

 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μάιος 2018 17:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Κότσαλος για Χάρρυ Κλυνν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας